Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava prica, mnogi nisu svjesni vrijednosti ovog projekta (ne materijalne), nisu svjesni koliko sport doprinosi razvoju nase omladine.
Djecica zasluzuju ovo i mnogo vise
eh da je ovo bilo u moj vakat :) Ovo je odlično i mislim da je velika prednost za roditelje koji nisu u mogućnosti upisati djecu da treniraju neki sport .
Evo moj sin vec dva puta isao na fudbal i sve pohvale za ovo, djeci treba rekreacije
Za ovaj projekat samo rijeci hvale!!
Sve pohvale za projekat, ali se takodje nadam da ce uskoro biti tu ukljuceno jos nekih sportova i da ce izbor biti veci.
Jako lijepo sto se djeci pruza ta mogucnost. Danas je sve manje djece koja je sportski aktivna. Zivi se ubrzanim zivotom, djeca jedu nezdravo, a po citav dan sjede kuci za kompjuterom. Nadam se da ce ih ovo pokrenuti.
Sve pohvale za projekat, obzirom da znamo u kakvom vremenu zivimo i da vecina roditelja nije u mogucnosti ovakve stvari priustiti svojim malisanima.
Poolahko Ajnaadzicu firaune Dolijaces i ti Nema gdje se nisi ugradio LOPOVE
Sve pohvale :) nadam se da će što više djece učestvovati
Sjajan projekat!
Za svu djecu ovo je stvarno odličan i potreban projekat i treba još ovakvih stvari za našu djecu da se druže, jer danas je teško odvojiti djecu od ove tehnologije
S obzirom na to da se djeca danas nedovoljno bave sportom,svaki projekat kojim se uvode u svijet sporta i kroz koji sticu naviku bavljenja sportom je za pohvalu.
Jako pozitivno,kroz ovaj projekat ce mnoga djeca imati priliku da se okusaju u raznim sportovima,a mnogo ce znaciti i roditeljima.
projekat hvale vrijedan jer mnogi bi zeljeli da treniraju ali nemaju sredstava, hvala nacelnice i opcina centar
Ovo se cekalo djeca ce se obradovati, upravo sina spremam na fudbal