Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedno mjesto za uhljeb pogodnih.
Enra MS. To je ona "naučnica" koja je branila nepravdu na FACE TV, lagala narod i koristila komoru kao mjesto silovanja i čerečenja poštenih ljekara. Fino, jako fino. Vidim i rektora UNSA tu koji nije poštene knjige u životu napisao a "naučnik".
Reuf Karabeg- lopov i neradnik.Onaj sto je unistio lice Lejli Zvizdic.
Pomislih da je ovo pozitivno i napredno dok ne vidjeh ime Enra Suljić. Žali bože naših para...
Šta Enra S ima s naukom?!
Da li iko od ovih ima praktičnih znanja i razumjevanja oblasti iz koje su nabubali nauku! Što bi se reklo jesul samo teoretičari bez praktičnih sposobnosti primjene nauke.
uhljebi su najgora sekta
HVALA MINISTARSTVU VANJSKIH POSLOVA I BISERI TURKOVIC KOJA STOJI IZA OVOG I KOJA JE DALA PRIJEDLOG ZA SPROVEDBU OSNIVANJA VIJECA NA MINISTARSTVO CIVILNIH POSLOVA
Odlična stvar, vrhunski profesori. Podrška.
KARANJE JE NAUKA
I koliko će nas ovo zadovljstvo koštati?
Nadam se da ce u vijecu biti pravi naucnici.