Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pocetak da zene pocnu izbjegavati sociopate, psihopate i kriminalce... a onda jos da pocne raditi i pravosudje svoj posao i da reagiraju na vrijeme ako se desi agresija pa ce biti sve drugacije.
Kae to fora neka? Jebiga stara, cista psihologija..
Smarate vise sa tim femi sranjima.Djeca,borci,ratni vojni invalidi svi su u goroj situaciji od zena ali samo se o tome prica i sere
Država koja nema Ustavom garantiranu Zdravstvenu zaštitu (npr Hrvatska član.59 Ustava RH) treba da ćuti ili je prisiljena da ćuti i o drugim važnim pitanjima. Država koja nema državno uređenje, nije ni kraljevina, niti republika, niti savezna država niti unija također treba da ćuti ili je prisiljena da ćuti i o drugim velikim temama.
O svemu su Izetbegovići brinuli osim o najvažnijem. Zato i jeste ovoliki kriminal po ulicama.
U Sarajevo na dnevnoj bazi neko pogine, bude ranjen, napadnut, opljačkan... i mediji poput ovoga ništa jer vlast odgovara dušmanima BiH čiji je ovaj medij vlasništvo.
U Tuzli performans, u El Sarajevu pucnjava live