Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete danas. Od sutra opet naslovi: "Prebio zenu", "Silovali je 4 sata", "Trudnice dobijaju otkaz" itd.
Sretan vam 8. mart i da dobijete veceras u krevetu ono sto zasluzujete. Ljubav naravno... :-)
ma ne se...r..i bosnjo a tebi je brak svetost tamo svoju zenu zamotas kao neka nindza a otvoris oce kako bi vidio kakvu gol..guzu, ne prosipaj svoje gluposstii..
ma bolje bi bilo da izbije tebi glavu hahaah
Žene se za svoja prava mogu izboriti samo kroz klasnu borbu.
"Jel Mujo, kad ono pada 8 Mart?" "Ne znam Suljo, mislim da je petog ili šestog!?"
...tito dragi, pa vi zaratili ? :)
Da je Bogdom 8. mart svaki dan u godini da su zene i djevojke nako sredjene i napucane, a vala i mi muskarci bolji prema njima a ne samo na danasnji dan. Pozz
Kao sto i ti ocito nisi pravi muskarac. U NY je bas pocelo sve zbog cega se obiljezava ovaj dan....svugdje ga spomenu, u nekim drustvima je bitan i obiljezava se jer nije emancipacija zena dostigla vrh, nisu zene jos uvijek ravnopravne i diskriminiraju ih....negde je jos uvijek vazno i aktuelno boriti se za ravnopravnost zena jer ju nemaju, kao u Bosni, Srbiji itd. To pokazuju prvo komentari kao sto je tvoj, kad sebi neko kao sto si ti uzima za pravo pojedine zene ulicarkama i ravaku nazivati! Srami se!
Imaš ti vremena, nego nemaš argumenata. @Warrior Tebe je izgleda evolucija zaobišla i ostavila na nivou pećinskog čovjeka. Hvališ se muškim ratovanjem? Koliko je ono žena optuženo za ratne zločine, za silovanje, klanje, mučenje, paljenje kuća i rušenje mostova, džamija i crkava u ovom ratu? A koliko muškaraca?
Alo ba muskarci su ti koji zaradjuju za hljeb da bi nahranili porodicu, muskarci su ti koji idu na ratovanje rizikujuci svoj zivot za porodicu, muskarci su ti koji kupuju boga oca da bi zadovoljili zenama, i sta jos hocete...
Smiri doživljaje ženo. Nemam više vremena s tobom se prepucavaz. Odoh u kafanu.:)
Da, birala je da se slika jer su manekenstvo, prostitucija i pornografija JEDINE profesije u kojima žene zarađuju više od muškaraca. U svim ostalim, širom svijeta, zarađuju manje čak i kad rade više, kad imaju iste kvalifikacije i kad ne postoji nijedan razlog da za isti posao dobije manju platu. Naravno i za to su žene krive, je li tako? Žena koju muž zlostavlja ga je možda sama birala. Ali kad "izabere" da ga prijavi policiji, onda dođu pametnjakovići poput tebe i govore da je to njihov problem i da ga riješe sami. Dođe policija, "popriča" sa njim i ode. Dođu socijalni radnici, kažu im da trebaju "raditi na svom braku" i odu. Dođu komšije, rodbina, poznanici i govore joj da ne bruka familiju. Ako ga napusti, dođu razni kreteni i govore da je kučka što je ostavila djecu bez oca. Ako uopšte ima gdje otići - jer mnoge te žene nemaju gdje, a naše sudstvo neće iz kuće izbaciti muža nasilnika. O čemu TI pričaš, majmune?
O kakvom ponižavanju pričaš? Zar nije ta što se slika gola za tamo neki časopis, portal i sl. sama izabrala da to radi? Zar nije ta što je muž- momak leši sama birala tog muža-momka?!?
A kako ti zoveš to kad muškarac udari ženu? Nenasilje? I ko to opravdava ubistvo muškarca od strane žene riječima "nije slušao ženu"? O čemu ti bolan pričaš i na kojoj planeti živiš... Koliko znaš silovanih muškaraca? Ja nijednog. A poznajem bar 20 silovanih žena i ko zna koliko ih je još oko mene koje su to doživjele, ali nisu nikad rekle. Koliko znaš muškaraca koje su žene pretukle, slomile im vilicu, vezale ih za radijator i držale tako bez hrane i vode, izbacile ih bose iz kuće na snijeg, gasile im cigare na koži? Ja nijednog.
Zašto obespravljeni radnici prihvataju neradni dan prvog maja? Zašto idu na izlete i raspaljuju roštilje? Zašto umjesto toga ne naprave generalni štrajk dok im svi poslodavci ne izmire sve obaveze koje im nezakonito uskraćuju? Zašto muškarci kupuju cvijeće za osmi mart? Zašto idu u kafane i loču? Zašto umjesto toga ne iskoriste svoje položaje kao novinara, advokata, sudija, političara, policajaca, socijalnih radnika, profesora, nastavnika, političara, da sprječavaju nasilje nad ženama i mijenjaju društvo tako da ne ponižava žene na svakom koraku? Zašto ovaj portal ne ukine idiotske slike golih žena i uvredljive naslove koji ih prate, nego piše o cvijeću? Sva ta pitanja se mogu postaviti, ali eto tebi je najvažnije pitati "zašto žene primaju cvijeće". To govori više o tebi nego o ženama.
...meni mladic poklonio hrvatsko cvijece...