Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzava sa u kojoj vlada "kvazi lideri"i sprovode ...izopacenu politiku samounistenje...!
segregacije i diskriminacije u obrazovanju u BiH naročito u Kotor-Varoši i Bratuncu?? Opet bošnjaci oće dvije škole pod jednim krovom.
REĆU TI JA HRVATINE MOJ DRAGI! AL PRIJE TOGA POGLEDAJ KARTU JOŠ JEDNOM DA VIDIŠ GDJE SE NALAZI SARAJEVO!
hahaha http://s8.postimg.org/5m2hald6t/dedo.jpg
Prevenciju? Liječenje nama treba gospođo. Ili mislite na buduću prevenciju, ajd da vidimo. Pomagajte, al brže malo. Djeca će uskoro biti odrasli.
Za pocetak streljati one koji su odobrili "Dvije skole pod jednim krovom"... i pitati ima li jos neko ko je za tu istu ideju! :)
@ otkos hoce da i Srbi uce bosanski i da prihvate Tunjinu istoriju...i da se odreknu imena i nacije...ko bi onda bio neprijatelj da mi je znati