Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjavi onaj koji od naroda uzima stotine hiljada km a nista ne radi za taj narod
I ti ideš u džamiju i Allahu se moliš?! Jado, jadni, koga ti štitiš.. Fuuuj
Vi iz SDA ste zaposljavali nepismene sa kupljenim diplomama iz Gradiske, Sirokog brijega, Kiseljaka , Sokoca i ostalih selendri i to bez konkursa samo na osnovu podobnosti. Vama nije regularno kada na konkursubprodje obrazovan i najbolji kandidat jer niste navikli na takav sistem zaposljavanja. Sve sto nije pod vasom kontrolom vama je neprihvatljivo jer tako gubite moc. U oktobru cete vec vidjeti rezultate svojih lazi i lopovluka, inshalla.
Branis kriminal i varanje. Jel te stid o veliki patrioto?
...a da se svi pometete.
Adile, Balo jedan, jbm te u usta uhljebska, gdje ti je Genjac uhljeb, jaran tvoj, jbm vam klicu lopovsku
Majmune ćelavi, mrš
Hajde ti celavi u penziju, dobices 30.000 km otpremnine za sto si i glasao, a naprimao si se dobrih plata i pausala nizasta. Ko o cemu k.rva o postenju
E čuj budale....
Koja su đubrad ovo iz SDA, poput Osmanovića! Pa stoko, vladate 30 godina samo za sebe! Nema u vašem dvorištvu nikakve demokratske akcije, bando nacionalistička, podmukla, licemjerna!
Ove sdp ovce ne čitaju tekst. Tužilaštvo je pokrenulo postupak svakako bez njihove prijave. Sdp kao i uvijek podcjenjuje glasače kao kad kažu da seljaci glasaju za sda ili nekog drugog a oni jeftino pokušavaju doći do političkih poena na ovakvim slučajevima. Nemaju nikakvu vlastitu viziju osim propale drugovi i drugarice i blaćenja sda da bi došli do vlasti. Političke sline.
Ti si najveci uhljeb. Preko kompenzacione liste si dobio ponovo cetvorogodisnji mandat i sve sto si dobio na drzavnom nivou dobio je i tvoj stariji brat Ismet na federalnom. Bez imalo stida i sramote si pored ministarske plate uzimao i pausale u Parlamentu BiH. Takodjer si poznat kao DESETI glas SNSD-a. Pometi ti prvo ispred svoje avlije licemjeru i SDA uhljebu
NJihova su vrata u Beogradu,odnosno Moskvi....
Mrtav hladan lik javno podrza i stade u odbranu najgorih oblika nahvisih drzavnih krimninala i kriminalaca
Adile ne njajke......
ti Kojovicu nisi ni do clanaka, on je gromada za tebe on nema mrlje u svojoj karijeri sto se nemoze reci za tebe da je tako.
Care nije bitno cija su vrata, korupcija i kriminal moraju biti kaznjeni