Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta mu je nada topcagic:)) nema zurbe osmane...bas nam je lijepo u ovom cirkusu od drzave. ne hiti nam se nigdje
ako po svaku cijenu budemo htjeli u Europu bićemo kao kuja sa kojom imaju seks bez kondoma.
a sta pise u tom EU upitniku, sigurno nesto tipa "jeste li vi tu normalni?"
Postoji set pitanja da se evaluira dosadasnji pomak. Pomaka ima, ali RS koci gotovo svaki zajedno sa javnim troskom i ogromnim brojem zaposlenih po drzavnim firmama. Zbog nepismenih Titovaca, nasi seljaci en daju privatizaciju. I eto tako
Vi svi beskorisni besposleni koji komentarisete i covjeka i ovu situaciju - POJMA nemate. Znate li vi uopste sta koci EU integracije? Koliko ste izvjestaja EU procitali od po 60-70 stranica? Samo pljuj, psuj, seri i blati. Pa ne treba nas u Afriku pustit a kamoli EU sa ovcama ko sto ste vi
"...i stručnjak za EU integracije Osman Topčagić..." - pa da samo u BiH ima stručnjak za EU integracije kad proces traje sad već 3 decenije,... a stručnjak veli ma nema žurbe no sikrili... Međed obični.
Tako su se i sa revizijom tužbe zahebavali pa su zakasnili he he
strucnjaka i kurtza
Sve ste vi rokove isprobijali vec davno.Sad bam jos ostala ova Mogerini jos i njz da izbusite i onda cao bella
najmanje 50% mladih će otići u EU prije nego vi to išta popunite
Necemo ni eu ni rusiju. Pokazala je eu na reviziji tuzbe bih ko su i sta nan misle.
stručnjak za EU velis......... Eu nista nije manje komplikovana od BiH......ne skuzi to niko.....
@individuator Vid ba Srbende u svaku pređu!
Dobicemo mi sve pozitivno dok neudjemo u eu i nama svim utjeraju, nenametnu duznicko robstvo kao hrvatima i slovencima.
proces pristupanja EU nas transformise iz balkanskih indijanskih plemena u uredjena i moderna drustva modelirana na zapadnim-razvijenim ekonomijama i drustvima. posto, stalno kukakmo kako nam ne valja trenutno stanje, onda je vrijeme da zasucemo rukave i da se prihvatimo posla.
@individuator koliko sam ja upucen a priznajem nisam neki ekspert, proces pristupanja pocinje sa otvaranjem prvog poglavlja od dosta poglavlja a to se dogadja odmah na pocetku dobijanja statusa kandidata.
@LijepiMeho a da, status kandidata se dobija veoma brzo. primjer CG, vec otovrila poglavlja.
Put putuje moj jaran, putujem i ja... …......2099
01. juni..2037....
3037
Ma nije nasim problem dati odgovore. Oni samo obracaju paznju na pravopis prilikom davanja odgovora. Zato im treba malo vise vremena
Mogu zamsiliti kad se bude predavao upitnik kad krene ekstremno snažna delegacija da ga lično preda u Brisel. Naravno svih 14 vlada u Bih koje su učestvovale u popunjavanju običnog upitnika , bezbjednjaci, bjesna kola, mile će povesti i jednici srpske vojske, pa svite savjetnika i prevodilaca jer niko od tih papaka ne zna ni jedan strani jezij, prepašće se evriopljani jel ovo neka invazija ??? Pitaće : Kod vas su sve penzioneri i ministri, BLAGO NAMA SA VAMA ! :))