Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na mjestu tog nebodera avazova zgrada, koja tužna simbolika...
@housewife ..paradoks...
Mene kao pravoslavca ja sramota sto se organizuje docek jednom ratnom zlocincu. Inace nisam za ovakve forume i diskusije ali me komentar jucerasnji napisan od ”Bosnjk_Bosanski” natjerao da se prijavim. U tome komentaru stoi sledece: ”Vecina Hrvata i Srba su zapravo Bosanski ili Bosnjacki Katulici i Pravoslavci i tako ce da se pisu na popisu stanovnistva. Ako imaju deda koi je preko 70 godina a i dalje ziv, on ce svojoj dijeci i unucima da objasni da su oni Bosanci ili Bosnjaci sa katulickom ili pravoslavnom vijerom i da govore Bosanski jezik”. Ja se potpuno slazem sa ovim komentarom. Pravoslavci i Katulicu u BiH zapravo jesu Bosnjaci i tako su se pisali za vrijeme turaka i prije Turaka. Kasnije je bili zabranjeno izjasniti se kao Bosnjak. Ostala je sam mogucnost da se izjasnis kao Srbin, Hrvat i kasnije Musliman. Zato su Bosnjaci Pravoslavci i Katulici vremenski poceli da se pisu kao Srbi i Hrvati. Ljudi, netreba mijenjati istoriju ponavljajui lazi. Bosnjak_Pravoslavac_Bosanski sam ja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma vala volim i njih danas pročitati, nego ono žutilo od Avaza. Kad čitaš Avaz, isto ko da čitaš neki tabloid.
Isto sranje!
Eto šta su izdrkana svetosavčad gađala po Sarajevu.............Novinske redakcije, škole, vrtiće, bolnice, pijace..................znači prvenstveno civilne ciljeve..............zato treba tom nakaradnom i izdrkanom svetosavskom narodu vratiti sve..............u bebu
čestitke za rođendan
Najjača novina u BiH pa i šire, novina moje mladosti!
"SVETSKIH" institucija?! Jeko ovaj novinar?
seljačka posla
Dragom 'crvenom' Oslobođenju sretan 70-i rođendan želi Centrala SDA uz želju za dugim i 'pravovaljanim' informiranjem našeg svekolikog glasačkog tijela (koje je u međuvremenu sa miliona spalo na stotinjak hiljada/budžetlija i nihovih 'famelija' al šta'š, takav je život). PS: Ako zatreba koja kinta, samo zvrcnite.. Ima se može se, znamo mi da vam je teško i da vas je napustilo 80% vjernih čitatelja
Premda su ove novine proizašle iz komunističkog režima imalo se pametnog pročitati u njima u smislu prof novinarstva...sve do preuzimanja od strane pivarske družine koja je to i kupila ne da razvija novinarstvo već da ima batinu ( reket) protiv svojih protivnika ...ponajprije Avaza a onda i svih ostalih koji nisu spremni platiti reket ...nadam se iskreno da će ih njihova gabula natjerati da to opet prodaju nekome ko će brod vratiti na pravi smjer ..
A onda je došao Avaz...
režimske novine bile i ostale!!!
...jel' ovo sad selimovićev bilten?
vildanin ;)
Zgrada sa koje su snajperisti tzv,arbih ubijali srpski narod po Nedjaricima.
Hhahahahahahah
Ahahahhaahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok sam tamo radio uvijek su govorili male su plate jer vracamo kredit za zgradu a izgradnja je kostala enormno. Par godina kasnije dodje smrdljivi grmalj sa Pala u uniformi JNA (koju smo mi platili) i tenkom srusi ovaj prelijepi objekat. Grmalji iz mrskotine RS danas zive po sumama i zabitima a nadali se hodanju po SEHERU.
Do čega? Da je RS prdnula u fenjer i da joj slijedi gašenje? Da su plate duplo manje u RS-u? Da su penzije duplo manje? Još godina dvije i Smrdska se ukida.
Nije ih unistio rat, ali internet hoce...
Toranj ce pasti, pslobodjenje ce doci. Smrt fasizmu, sloboda narodu.
Čestitke! P.S. Samo da nisu u službi ličnih interesa pojedinaca u svrhu samopromocije i blaćenja neistomišljenika, kao i većina printanih medija danas..
Avaz - SBB Oslobodjenje - SDA Isti qrac, drugo pakovanje.
@h8er Istina..