Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto svi nabijaju srbiju ko kantu za smece
Mahni im Jovane, Sarajevo te čeka!
jel to pricas svoje dozivljaje? jel te boli guza?
GASI GA K*AR*AO OD 3.marta , divjak bio kuhar prenosio u grahu bijelo
GASI GA KARAO OD 3.marta , divjak bio kuhar prenosio u grahu bijelo
sletio:)
Ljudi da nam ne ide Ramazan sad bih se olesio od alkohola,iako ne pijem,i zajebavao chetalje iz komsiluka do jutra.....
Zivio generale
e brate nisi mogo bolji komentar svaka cast!!!UDRI SE MILE BEKANEEE
Napokon lijepa vijest!Naše heroje redovno maltretiraju,ali ne znaju da je pravda i Bog na našoj strani!Nadam se da će se general ubrzo oporaviti u našem Sarajevu!!!
Srbijo mozes ga dobro Posipu,Generale dobro dosao kuci!!
Napokon lijepa vijest!Naše heroje redovno maltretiraju,ali ne znaju da je pravda i Bog na našoj strani!Nadam se da će se general ubrzo oporaviti u našem Sarajevu!!!
Sutra cika Jovo na zatvaranju SFFa :)
Ovo je prava vijest- cijenat or.ba
Jedan prijedlog: DA SE URADI INICIJATIVA DA SANELA JENKINS DOBIJE SVOJU ULICU U SARAJEVU uradila je više od svih političara zajedno i jedan je od posljednjih mohikanaca i velikih patriota BiH
A da smo ostali sa takvima da živimo onda bi imali pod kontrolom možda 25% hahahhahhh pročitani ste genocidaši
Hej,zamislite danas laktašenka kako se osjeća,ono od sve muke glavom od zid udara UDRI MILE SAMO JAČE BBUUUHHHAAAHAHAHAHAHAHA Generale Divjak dobro se vratili kući na vašu zapovijed ima spremnih 500.000 boraca(za nedaj Bože) POZDRAV DOMOVINI