Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da zaključimo. Pronađen je zvanični papir koji garantira opstojnost RS-a s jedne i Federacije s druge strane BiH kao države. Federacija je unija bošnjačkog i hrvatskog naroda koji su u Federaciju unijeli teritorije i narode. Hrvati su unijeli teritorij Hercegbosne, a Bošnjaci teritoriju pod kontrolom bošnjačke A BiH.Ova dva naroda su ravnopravna i konstitutivna jednako kao i srpski narod na teritoriji cijele BiH.
OOO - ovo si ti malo improvizovao. Treba čitati sve, da bi slika bila potpuna!
Smijurija od drzave!
haj ba ionako smo poludrzava.jbt je
Ako i Zagreb baci/izgubi svoj Dayton više neće vrijediti ?
Zna Dačić dobro da je Mira svu dokumentaciju oko agresije na BiH i Hrvatsku ponijela u Rusiju. A veliki dio je uništen baš od Dačića i njegovih SPS -ovaca i ponekog zaostalog JUL-aša! Vulina na primjer!
.ebote pa ne možeš izgubiti bankarske garancije na 35 miliona maraka. Kakav bolan Ustav...
A zašto se "Dejtonski sporazum" kao svaki javni dokument ne objavi narodima BIH. Ko se to i čega boji? I mogao bi to uraditi i v.p. V. Incko. pa ne bi dolazilo do ovakvih situacija.
Fali ti jedan papir
A zašto se "Dejtonski sporazum" kao svaki javni dokument ne objavi narodima BIH. Ko se to i čega boji? I mogao bi to uraditi i v.p. V. Incko. pa ne bi dolazilo do ovakvih situacija.
Originalni Alijin potpis prodaje se po cijeni od 1.000.000 i nije ni sličan ovome krivotvorenom.
ma mi smo jedna presmiješna zemlja, prva prilika koja mi se ukaže da odem, otići ću bez da se okrenem ili vratim ikad
Divno! Goveda Bosanska. No postoji Neko ko ne gubi evidenciju parafraziram...''onak jo ucini koliko i trun dobra - vidjece ga, onaj koucini koliko i trun zla -vidjece ga'' Samo polahko :)
Mamu him j... Kriminalci ... Cuj oslobodeni je nije bilo orginala ... SDA HDZ govna balisko-ustaska moze i cetnicka ipak BABO je SDA-ovac ....
nestao je novac iz trezora centralne banke pa jer tadašnji guverner unaprijeđen za dekana ekonomskog fakulteta i niko ne zna šta se desilo. Valjda da predaje studentima o Centralnoj banci i trezoru
evo prodajte na aukciji i kupite svakom članu preddjedništva i svih skupštinskih klupa po jedno kinder jaje, jer to oni više vole od papira...
Nestali su i vazni papiri u obliku Eura pa nikom nista cc 10 milijardi