Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni cudo sto gradjani sele iz ove zemlje , ovdje se samo ulaze u nesto sto nekoristi gradjanima , zasto toliki novac trositi na takve svrhe , gasite fabrike a trosite budjet na spomenike !
Pa ovo se trebalo napraviti prije 30+godina,to što je narod birao lopove na vlast za ovih 30 god niko im nije kriv,prije 5 godina je tramvajski saobracaj trebao biti ugašen,HEJ UGAŠEN.Ova vlada KS i općina NG dobar posao rade.
Čestitam na tome, Žuć bi trebao biti muzej na otvorenom po uzoru na Çanakkale/Galipolje.. Gdje bi mi svi znali o odbrani herojskog Sarajeva i BiH.
Bolje da ste obezbijedili porodice boraca koji su svoj život dali na Žuči, da ne strahujemo od predstojeće zime za ogrjev, hranu i ostalo.
OVO me podsjeća na onu narodnu.Daj narodu za njegove pare hljeba i igara.Licno sam proveo 4 godine na ŽUČI.Sad njegova služba za geodetske poslove oduzeli moje poezije cca 10 m2 i dala ih ljudima na korištenje koji su u Austiji od 1992 god.Pametnom dosta!
radi dobro super nikad nisam glasao nizakoga ovo je top na zuc idem redovno i svidjamise
svi mlate praznu slamu,samo Efendic radi i gradi konkretno..
ne kenjaj. Efendic je jedino radio i bio dobar u prvom mandatu. Sve ostalo , truba. A ovaj mandat ubjedljivo najlosiji.
radi kad mu trojka dadne pare a pljuje ih citavo vrijeme,licemjer
💪