Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kad potpisuješ ,gledaj šta potpisuješ jer to je kamara para,nije cvaja.
Jarane najskuplja sala u novijoj historiji BIH. Bolje biti LAV a sam nego SDA ovca u stadu s parolom u jednistvu je snaga ! PA KO VAM NAMETNU takav koncept..neki pozadinski nepismeni sernja koji upravlja resursima ove drzave. JAK pojedinac je jaci od stada ovaca !
Mustafa Busuladzic nije bio nikakav ustasa, kao intelektualac toga vremena i funcioner Islamske Zajednice bio je saradnik okupacione vlasti u domenu koja ga i vjera i fukcija zaduzuju a to je da ucini sve ono sto je mogao da se muslimansko stanovnistvo u ratnom vihoru sacuva od istrebljenja. Ako bi njega osudili onda treba osuditi i citavu IZ jer je IZ saradjivala sa svakom drzavnom vlascu, od Austrougarske pa do danas. Ta saradnja se svodila na ono sto im je bila i obaveza....
Obaveza im je bila zastita muslimanskog stanovnistva...
Bolje biti LAV a sam nego SDA ovca u stadu s parolom u jednistvu je snaga ! PA KO VAM NAMETNU takav koncept..neki pozadinski nepismeni sernja koji upravlja resursima ove drzave. JAK pojedinac je jaci od stada ovaca !
PRIKAŽI ODGOVORE (43)
KAnton se odreako naziva škole ali se nije odrekao da i dalje financira ratnog zločinca MUsatfu Busuladžića po kome škola i dalje ponosno nosi ime HAhahahhahahah. Kakvo ismijavanje američke ambasade i američkog predsjednika ! :( Očekujemo da ista konačno reaguje uzdržavanjem od financiranja ovakvih i sličnih fašističkih projekata SDA !
lijepo je to.........ali zar nije malo puno ?????????
KAnton se odreko naslova ali nije se odrekao da i dalje financira ratnog zločinca MUsatfu Busuladžića po kome i dalje ponosno nosi ime HAhahahhahahah. Kakvo simijavanje američke ambasade ! Očekujemo da ista konačno reaguje uzdržavanjem od financiranja ovakvih i sličnih projekata SDA !
Zar nije ime škole dato po Ustaši Mustafi Busuladžiću stavljeno van snage do daljnjega?