Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi ovo opštinski tender efendija iz rogatice zbog građana, “već zbog preduzeće”. Kako vrijeme prolazi i bliži se kraj mandata, Nedžad Ajnadžić sve više podsjeća na primitivnog prevaranta Srećka Šojića.
@Otpor ma kako da ne, Ajnadzic vam je za sve kriv, vjerovatno je kriv i za erupciju vulkana Etna i kojekave prirodne nepogode, kad vam. Moze biti kriv za projekat koji prije svega puno znaci nasoj djeci ccc
seoska varalica iz sela kukavice kod rogatice je poznat po započinjanju projekata za koje ne obezbjedi zaokruženo finansiranje. kompromitovani i odvratni ajnadžić će zaviti u crno opštinu centar kao što je to prethodno učinio sa zoi’84 i grasom.
Skola na Sipu dobar pokazatelj da se sa efikasnim radom moze dosta toga postici, dobro je dok ide sve svojim tokom sto mi je jako drago.
Divnoo zaista, nadamo se da ce sve ici dobrim tokom, jer dosta djece jedva ceka da ima skolu tu u blizini, a ne da moraju kilometrima ici u druge udaljenije skole.
Radovi za ovu skolu bas napreduju sto mi je vrlo drago i nadamo se da ce djaci vrlo brzo u skolske klupe.
Svaka cast opcini centar sto je efikasna u poduzimamju ovih radnji sto se tice prve transferzale...itekako dobar projekat.
Mi zaista svi jedva cekamo skolu, mala djecica se raduju, jedan veoma dobar projekat...zvhvalni smo i kantonu i opcini centar.
Svaka cast na kontinuiranom radu, tako i treba djela ne rijeci
Bravo za načelnika, što se obeća i uradi se.
Najvece vrijednosti poput izgradnje skole ostaju trajne i nezaboravne.
Skola na Sipu treba biti jedan od prioriteta, ne samo sto je od velikog znacaja za lokalnu zajednicu, nego sto nam obrazovanje treba da bude prioritet, i da mladjim narastajima pruzimo sto bolje uvjete
Trajno dobro za sve nas.Bravo
Ovdje je ulozeno mnogo truda,rada,znoja i guranjem ka naprijed.Za sve nas!
Skola je tako human i divan projekat.Svaka cast na ovome
Roditelji jedva cekaju izgradnju ove škole
Ovo su lijepe vijesti jer ova škola zaista nedostaje na ovom lokalitetu
Na slikama se vidi da ovo nije bio jednostavan projekat.Ovo treba spominjati jos generacijama i generacijama iza nas