Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pravda za commieja...
...drama :))
...nemoj, majketi, da me šešelj šalje za zagreb :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ohr jedino šta brani jeste svoje funkcije i dobre plate...ko loj u bubregu :-D
evropa i svijet mogu riješiti situaciju za mjesec dana samo da hoće, što se tiče BiH.
tako je, vlada rs treba da stiti novinare klix.ba, a ne da im prijeti...jer ista vlada je korumpirana, pljackaska i da dalje ne nabrajam...a svjesni su da zakon stiti novinare i izvore njihovih informacija. eto sada su otvorili "pandorinu kutiju" pa neka im se vlada raspadne sto prije akobogda i da dodju neki novi i pametni ljudi koji ce izvuci rs iz crnog blata....
Pa dosli bi, ali vidis sta Do dick radi. Nelegalno je na vlasti, kupio je poslanike. A vjerujem da je velik broj glasova i na izborima nelegalan i ukraden. Problem je sto ga ne mozes odlijepiti od fotelje, kao da je superlijepkom zalijepljen.
Pritisli Klix, hahahahahaha
Cudo da se nije oglasio Incko. Uprpio se od Do dicka.
Jao vještice
Klix je u pravu što se tiče slobode medija, ali mi nije jasno odkud Klixu snimka. Može li imati snimku mog razgovora? Ako znamo da je zabranjeno prisluškivanje (a telekomi sve prisluškuju) onda su očito nelegalno došli do iste. I opet se vraćamo na početak? Političari kriminalci, a šta je Klix u ovom slučaju?
OSCE je skupina nesposobnih stranaca zeljnih politicke karijere koji u svojim zemljama ne mogu naci posao pa dolaze u BiH i sole pamet gradjanima. OSCE su diskriminatori koji ne postuju jednakosti medju ljudima. Zato trebate da idete iz BiH.
Pozdrav za Zeljka Cvijanovica!
SVAKI ŠLJAM SE DANAS NAZIVA NOVINAROM I MEDIJEM PA TAKO I OVAJ KLJIKS. APSURD. KAKVI ONI I MEDIJI ,NEMA GOREG SAJTA NA SVIJETU OD KLJIKSA. GOMILA DEBILA I SELJAKA. PLAGIJATI.
osce i ohr samo komentarišu, nikad ništa da poduzmu protiv manjeg entiteta