Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima su puna usta borbe protiv korupcije, a samo se pojedini grčevito bore za antikorupciju, bili smo svjedoci kako je dočekan set zakona protiv korupcije koje je nekoć SDP ponudio, ma mi smo zemlja u kojoj je korupcija u procvatu maksimalnom
Korupcija je na samom vrhu,a narod je gladan.
jedino sto Chuck Norris nije uspio u svojim silnim i presilnim poduhvatima i anegdotama je to da iskorjeni korupciju u BiH ;-)
mislim da postoje mehanizmi za borbu protiv korupcije ali nekima ne odgovaraju jer se boje za sebe pa ne zele da usvoje
Ne može brate moj, nije Fahro podrž'o set antikorupcionih zakona, koje je čak i Evropa ocijenila dobrim. Elem, nije da se ne može - može, al kod koga su puna usta poštenja, na djelu se pokaz'o.
Za borbu protiv kriminala i korupcije jeste potreban dobar zakon, a taj bi zakon imali do sada da su ih pojedini politicari i stranke podrzale, ali nadam se da ce se u sto kracem roku usvojiti premijerovi i Vlade FBIH setovi zakona protiv kriminala i korupcije i zakona o oduzimanju nelegalno stecene imovine, i mnogi bi politicari ostali bez imovine jer su je i stekli na nelegalan nacin. Ovaj zakon su podrzali i stranci!
Ajd da napravimo jos koju "efikasnu" agenciju za suzbijanje (sirenje) korupcije koja ce kao i sve isisavati novac za nista..