Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram da bude OSCE!!! Ovako da govore o šampionu europskih integracija je nedopustivo! Ima da Hrvatska uputi protestnu notu Europskoj uniji zbog ovog skandala!
Neg hocel oni kad reagovati? Il da se radi krsenja ponisti i sam dejtonski sporazuum i vrati RBiH sa svojim Ustavom
A koja je svrha tih dobro plaćenih OSCE likova kad ih apsolutno nitko nema obvezu poslušati? Jedino se prepali da će kao i iz Hrvatske morati otići vremenom pa u biti Boga mole da ovako ostane jer će onda i oni ostati ...
građani sjede mirno.znači sve je pod kontrolom.ama neće nikad niko ništa poduzeti protiv ove dvojice svinja.to su građani koji moraju to pokrenut.niko drugi.pa vi i dalje sjedite i tipkajte i psujte.ništa od toga.
dva kocnicara, dva gofna smrdljiva svi se fol zabrinuli a oni zare i pale a bih im u k...u fuj na sta smo spali ko nam sudbinu kroji...
OSCE: šta mislite kako su građani razočarani, u sopstvenoj državi.
Jeste li zabrinuti?
Prvo se treba upitati ima li ovdje uopće demokratije?Moje mišljenje da je više na bazi američkih indijanaca Poglavice.
a je li mislite da je narod zadovoljana sa vama iz oscea koji ste i napravili sve ove zavrzlame u ovoj usranoj zemlji?
Sampioni europskih vrijednosti ne Zele demokratiju nego apartheid!
Dva Dorata malo jaca,za koride,dusu dali!
Pa zašto se niste javili kada su ilegalno izabrani članovi CIK-a?
ej to, razocarani ste!?
svi su nesto razocarani svi nesto nezadovoljni a niko nista ne poduzima
a i ovaj OSCE samo troše pare i palamude - zabrinuta stoka.. a ništa sa njima ne postižemo ima 30 godina
I ja sam razocaran, mogu li sad zamijeniti OSCE?
A i šta će nama izbori, bezveze se troše pare. Ko da je naš svijet došo pameti. Kolko god bilo loše, na kraju opet pobjede iste stranke. Možda malo samo zarotiraju kadrove, pojave se neka nova lica. Al zato politika ostaje ista. I tako od izbora do izbora. Ista meta, isto odstojanje.
SDA podržava opstrukcije,.. što dalje od EU to dalje od zatvora za svetrojicu.