Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde dodo pokazi koje je glavni baja ovo su sve misevi
Eto vodit ce ih ovaj DJILKOS ali pod satorom kao pevaljka "ne moze nam niko nista" hahahahaha.
Kad je to kršenje D.sporazuma , a zna se ko to može spriječiti , zašto ne sankcionišete sve one koji to čine..? 😡😡😡
Cekaju da se usere dodo sam vec ima poprilican broj prijava… ako mu jos ovo prikace pored nepostivanja odluka Smita ode dodo na sviralu dugo dugo 😂😂😂😂
Opa šta sad rudolfe?
Bošnjaci političari put pod noge i lobirati po EU da se rezolucija usvoji. Rezolucija je osnov za gašenje GTRs-a ali i naplatu stotine milijardi pa nek im Srbija da koju milijardu oni su ih i gurnuli u rat da naprave genocid.
Ne budali. Sve i da se usvoji, rezolucije generalne skupštine UN su neobavezujuće isto kao i rezolucije evropskog parlamenta. To je samo mrtvo slovo na.papiru.
Inače šta?
Kako mislis sta? Sve I svasta, birajte oruzje kojim cemo da vas karamo eto sta!
Zna se sta, samo se o tome ne prica javno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)