Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZBORI U BIH NISU DEMOKRATSKI I DOGADJAJU SU VELIKE PREVARE, KAO RECIMO U STOLCU, A TO SVE CIK BIH POSMATRA. IRENA MORA OTICI, A IZBORI U BIH MORAJU BITI FER, PRAVEDNI I REGULARNI!
STA RADE CLANOVI CIKA MIMO IZBORNE GODINE? STA RADE ZA PLATU OD 5 HILJADA? NA MANDAT OD 7 GODINA? KAKO IH NIJE STID? SAD NEMAJU NI ZAKON O SPRECAVANJU SUKOBA INTERESA U SVOJOJ NADLEŽNOSTI,DAKLE KADA NIJE OKO IZBORA,TI LJUDI HVATAJU ZJALE,A IMA IH 7! DAKLE SRAMOTAAAAA!
Kad vidim face ovi nehljebovica iz CIK-a nemam napretka slijedeci mjesec dana.
Vidi ovih cikonja sto pucaju minuse. Smirite se, nisam mislio na obicnu boraniju nego ove guzonje sto uzimaju 5 tisuca maraka svaki mjesec, haram im bilo.
Mile najavio da osvaja 60% na izborima...baš me zanima koliko to košta?
Koliko god, baraba je najavila da ce ON i COVIC birati ko ce od Bosnjaka ciniti vijece ministara BiH. Naravno on se vodi onom da ce Bosnjaci opet svoje glasove rastociti na vise stranaka pa da ce on i Covic opet moci odredjivati ko ce vladati Bosnjacima, kao i 2010 godine.