Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krmak prodani poturicki, smijeni prvo sebe i Lojavca jer ste upravo vas dvojica neustavno i protuzakonito u foteljama namijenjenim hrvatskom narodu !
SADA ĆE NASTUPITI LAGUMDŽAŠVILIJEV VELIKI PRIJATELJ BERIJA ČIM PREUZME DUŽNOST. A NAŠAO JE I LOKACIJE ZA GULAGE
Ako hsp prijeđe izborni prag to će za njih biti pobjeda ( volja hrvatskog naroda)
Ni ja nisam potpuno zadovoljan izbornim rezultatima (kao ni ostali glasači), ali koja je svrha izbora ako se zanemaruje volja biračkog tijela ? Naime, izborna pravila se prave prije izbora. Pravila o glasanju nisu nigdje glasila na taj način da je meni zabranjeno da glasam za nekoga drugog ko nije pripadnik moje religije, nacije ili ideologije. Dakle, po izbornim pravilima svako od nas je imao mogućnost da glasa za bilo koga.