Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suspenzija u BiH je privilegija,plata redovna a ne moras na poso'
lčox
gdje završiše dokazi protiv čovića?! da li ih je pojela sipa ili osa?
Nemamo mi nikakvu obavjestajnu sluzbu,ovo je cista zajebancija.Igraju se djeca,cesu muda citav dan i ne rade nista.Sta to ima neko i neku tajnu da ukrade od nas.Kod nas se jedino tajno mozda moze oklasificirati recept za burek.
Sada se raja pita- jeli naš???
@Ronex - jesi li siguran?
Neće ni ime da mu objave.Ko će im vjerovati da će biti kažnjen?Da je ukrao kokošku bio bi na naslovnoj strani Avaza(dobro dodali bi još da je neki Bakirov rod).
Da se ne lazemo u obavjestajnom sustavu su zaposleni i Bosnjaci i Srbi i Hrvati...RH i Srbija ionako po defaultu znaju sve, tako da ne znam cemu sad nekakvo cudjenje
hehehe smjesno... uposlenik OSA-e, brat oficir srbijanske vojske, zena uposlenica ministarstva sigurnosti a punac pomocnik ministra odbrne BiH!!! koji kontraobavjestajni rad???
Kako je nekad rahmetli TILE rjesavo u sekundi
A trebao je bacat topovske udare nebi ga suspendovali,nije babin ili tatin sin a ni stranke ga ne prate pa je sad suspendovan :) :)
neki cetalj sto posto