Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da Osa nije prisluskivala funkcionere Srbije, ali obrnuto, da srbijanske obavestajne sluzbe prisluskuju nas, ma tu nema sumnje, cak smatram da je dosta beha politicara iz oba entiteta na njihovoj platnoj listi, i da rade protiv BiH i njenih gradjana, jer ja drugacije sebi ne mogu objasniti neke poteze doticnih!
mayab Ne trabunjaj kad veze nemaš, ološu
hahah ... osa-bih skuplja informacije čitajući klikove komentatore. :)))
Sve curi osim vode u Sarajevu .
... struje, plina, grijanja, kanalizac. odvoda, grasa, letova, štakora, radnih mjesta, pasa lutalica, polusrušenih škola .... itd do besvijesti.
Istraga u kojoj se rezultat unaprijed zna, Srbi rade za svoje, Hrvati za svoje, a Bošnjaci se prave glumci, jer to znaju, a prave se ludi, i tako u krug. Obzirom da svaka odluka i postupanje bilo kojeg pojedinca u ovoj zemlji unaprijed zavisi od njegovog imena i prezimena.Napravite anketu i postavite pitanje koje se odnosi na BiH, 99% Srba dati će vam isti odgovor, kao i Hrvata, koji su u daleko boljoj situaciji, jer su građani EU i imaju veči standard. Ovo je samo šuplja.
Osa je nesposobna da bilo koga prisluškuje
hahah ... osa-bih skuplja informacije čitajući klikove komentatore. :)))
najjeftinije se prodaju Bošnjaci,pitajte Jusića
Ako je sve po protokolu, ne moze informacija sama iscurit. Neko iznutra muti vodu
Srbi prisluškuju sve zemlje s kojima graniče i to nije nikakva novost. A da ne govorimo o broju ljudi na terenu.
da nije rekli bi o curenju dezinformacija. 😂😂😂
Stevandic je clan teroristicke organizacije pod sankcijama SAD!!!
Nenad Stevandic ratni zlocinac. Pa njega treba SIPA pod hitno hapsit i procesuirati.
kod nas je sve po zakonu, pa i kad se u krade, ti kazes - po zakonu... ovo ko je poslao ove dokumente, reci ce da je tako postupio...po zakonu.
Srbi padaju samo tako a da nisu svjesni Europi je cilj da srusi Srbiju jer oce za saveznika Rusiju sto nije moguce okruzen NATO-m tako da Srbija ce past za koju godinu :D
Što će onda istraga, ako nije?
@quayofrepose zato što je ona svinja Stevandić,da bi se uvuko u guzicu Vučiću i Nikoliću reko da šatro raspolaže nekim povjerljivim dokumentom kako RBiH prisluškuje,samo da im je popljuvat svoju državu,frustrirani maloumnici
znači niko nikog ne prisluškuje, pa to je divno.