Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto se opasno muti. Smrdi na daleko.
joj suplje price ...
Tolika buka oko 2000 pušaka sa tom količinom se ne može ratovati ni sa San Marinom.
evo sad slusam ovog fahra kako trazi smjenu u OSA-i a zsto pa zato sto oni znaju ko je je on, a ta suglasnost je nebitna jer nije obavezujuca i odnosi se na nesto sasvim drugo ... ako je dao mektic, pendes i crnadak - sto znaci 2 srba i jedan hrvat, logicno je da OSA nema veze sa tim .... OSA dobro radi svoj posao i treba jos bolje... a i fahro i svi su se mogli ranije pobuniti oko oruzja kao da nemaju tamo ljude koji znaju informacije i mogli su to blokirati ...sad bi svi politicki prof.
Da su pametni Bosanci u Federaciji kao što nisu podnijelibi zahtjev za uvoz 5.000 a.pušaka iz Turske ova količina je recipročna broju stanovnika Federacije i RS-a. Srbima se treba suprostavljati njihovim oružjem kao u prošloj agresiji na BiH.
“Nermineee, hajde dolamo, ja sam dolamo. Slobodno kod Srba, svi hajte…”
@Dado dijasporitus Svako normalan bi se stidio toga, ali ti ne, jer nisi normalan kao i većina tvoga naroda.
Mozda nekom nije jasno ironija koja se trenutno desava da se RS naoruzava kao i pred onaj rat dok su ostali u ulozi nesretnog “Nermina”. Ako ne kontate da smo u slicnom hostorijskom trenutku onda vam dzaba.
Opoziciji i hajterima je SDA trn u oku da drugo sta oko sebe nevide. SDA najaca najbolja i svi bi da te pobjede..ali neide.
Djikani ne igrajte se vatrom.Ko zeceve...👉
Jebalo vas oruzje, nabavite i vi, sta vise kukate i jadikujete, sta ako su nabavili, hebi im mater nabavite i vi, samo nemoj mi jaditi, joj oni kupili oruzje puske isto pi#ke kakve, ako su oni puske ti nabavi 2,500 komada mitraljeza, topova... idioti jedni
u policijskim stranackim obavjestajnim organizacijama...vecinom rade kriminalci i prostitutke...nije problem sto nelegalno prisluskuju i prate...nego je problem sto ubijaju bez sudjenja...one koji argumentovano znaju o mafijaskim potezima stranke...da su zivi leutar celo akademik redzic i mnogi drugi...oni bi vam to bolje obrazlozili...
za šćepu smrdončića, njihovu stranku, piškića, i ostale petokolonaše , Bake je kriv: - što je trava zelena - što sunce izlazi na istoku - ......... - ..........
IMAM JA PITANJE ZA TU OSU.AKO POSTOJI SIPA U OVOJ ZEMLJI I KOJA NAVODNO STITI SVE NAS NA CITAVOJ TERITORIJI OVE ZEMLJE ZASTO CE ONDA DUGE CIJEVI OBICNOJ ZANDARMERIJI A POGOTOVU U OVAKVOJ SITUACIJI KAD MOGU I POJEDINCI SUMNJIVE PROSLOSTI I SADASNJEG MORALA IZDAVATI NAREDBU ZA NJIHOVU UPOTREBU
duge cijevi su sastav policije....u svim entitetima...kantonima BD....
Sarovic presednik BIH dodik gubi izbore
https://giphy.com/gifs/hulu-seinfeld-l0MYNCdLv5GyPw0Bq/fullscreen
ih sta nas jos ceka do izbora,stvar je ko ce sta povjerovati i kome ce se prikloniti u moru lazi nasih dragih politicara...
@Norid333 I ovaj je Bakrov čovjek "U akciji Tužilaštva KS "Zadruga" osumnjičen i Mirsad Berberović: Smije li tužilac po Bakirovog zeta?. Osumnjičen da je sklapanjem fiktivnih ugovora o zapošljavanju utajio porez i prao novac."
upravo tako, vase misljenje je neobavezujuce jer kako god bilo Mile bi kupio naoruzanje.Ovako, ka fol, eto, i vi ste se nesto pitali i pred bosnjackim narodom, sacuvali obraz.
@Norid333 jadni Bake se ni sad nista ne pita, nit mu ko dolazi nit gde ide.Bake ti je u kafezu + vise ga nece ni biti u predsednistvu.Ka sto rekoh, dolaze Covke i Mile da razbucaju i to malo sto je preostalo od BiH pa da se razilazimo polako.A i vreme je za fajront, nema vise sta da se ceka.
@Norid333 Onda vas Bakir obojcu može vodat na lancu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)