Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da prodamo Srbiji. Oni se svakako naoruzavaju. Kad Bosnje nisu naucile lekciju ni nakon posljednjeg rata, gdje nas je nedostatak oruzja gotovo kostao glave, nek nas sad bar zametu ponovo sa nasim oruzjem. Kad se sve sabere i nema neke koristi od naseg postojanja. Ono se svelo na kmecanje po forumima "Bakir, Bakir", "Scepo, Scepo", "komunjare, komunjare". I tako ukrug. Narod spominje nekakav oktobar. Dajte mi scenario po kom ce poslije oktobra biti bolje ???
Gdje može municija biti višak, valjda se nećim i vježba, vrše bojeva gađanja...Valjda treba to da se uništi pa da nam stranci prodaju "frišku" municiju! Možemo li taj višak prodati nekom, valjda se negdje i ratuje? Ja se sjećam metaka a i konzervi sa hranom dok sam bio u JNA, starih i po 30 godina pa se ništa nije bacalo osim kroz puščane cijevi i kroz "pakšu"!
samo uzimaj iz eres i u FBIH ...oni nisu stabilni da kontrolisu toliko naoruzanja ...
Tako i treba jer od viska glava ne boli.
Ništa i nikad nije višak
Ovo onaj Boris koji je potpidao postrojavanje OSBiH u BL za nelegalni 9.januar.
sto se dijeca nadigla svi bi u rat, prsa u prsa. Balvana i krvih drva nikad dovoljno. Umjesto da ulazemo u ekonomiju i nauku mi se borimo imamo li dovoljno municije iz drugog svijetskog rata. Kad imas dobru ekonomiju onda sve mozes, ali ne mozemo to ocekivati da to razumiju dijeca zeljna rata. Idite vani i igrajte se ta-ta.
Ma ja, razdjeli sve a onda ćemo opet u eventualnu odbranu krenuti sa čačkalicama ili otimati od neprijatelja!!!!! :/ Bošnjaciiii, šta raditeeeeeee, BRE?!?!!!!
A onda kad se bude usvajao budžet Bosne i Hercegovone ili srbi ili hrvati će blokirati povećanje izdataka za modernizaciju OS BiH!!!! Haloooo, bošnjaciiii, šta radite, BRE?!?!!!!
Od glave visak ne boli
Jah.....
Neka ima za nedaj boze😆
Bijesnilo. Kaže Tilden "je akutni bijes osobe koja je patila većinu života od neurastenije". Simptomi su zbog histerije. Žrtve krepaju, kad krepaju, od straha i naopakog liječenja. Psihološki, to nije kao "vučije ludilo" koje je davno ispalo iz mode. Ljudi su prije liječili umakanjem čovjeka u more, i od strane raznih vračeva i sihrobara i duhovnika stavaljanjem nekih uvjerenja... Ujed psa, mačke, zeca...se treba tretirati normalno kao bilo koja rana. Bijesnilo ne postoji. Strah.
@KucukAlija , ma neka ga, on ti ovdje navrati k'o saran64 sa svojom paranojom...
@KucukAlija imam, ali samo jedan akutni poremećaj, a neću ti reći koji, u sprektru psihoza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim da se dio 8x57 i 7,63x39 stavi na raspolaganje streljačkim organizacijama da ne kupuju municiju od lihvara. Još će platiti 5pf metak, i ostaće sekundarna sirovina. Neka se raja dobro ispuca, a ne 2,5 - 8 KM karabinski metak, JEDAN!
Evo možete sav višak odložiti kod mene, za ne daj Bože. A vi pravite nove pakete.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/83052/istrazivanje_javnog_mnijenja_u_federaciji_radonchic_i_sbb_teski_gubitnici_chovic_ispred_komsica_mrtva_trka_dzaferovica_i_becirovica_sda_i_hdz.html