Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sa 40 godina ih pošalju u penziju. Od ljudi u najboljim godinama prave penzionere i drže ih na grbači sljedećih 30-40-50 godina.
ukinuti vojsku
od koga ce ta vojska da nas brani? Mario sigurno neće zapucati u slucaju Hrvatske invazije a niti ce Goran u slucaju invazije iz Srbije? al ce rado uzimati pare od drzave koju bi sutra prodali i na komisiju krenuli
opet ostadose mumini da se po njima zapuca,hoce li muslimani ikad doci pameti
Da se kitite tenkovima pa i nekako al ovako je slabo
Ovi ce da paradiraju znaci 9. januara.
Vojsku ukinuti, pojacati policiju i oformiti kampove za obuku. Federacija treba da ima neku vrstu odbrane, koja je spremna uvijek da reaguje i odbrani nas od agresorskih gofana.....
UKIDAJ ...
Platis i postanes vojnik
Bogatiji za 283 uhljeba. Kad sam procitao bogatiji mislio bas bogatiji kad ono samo siromasniji jer cemo davati plate ovim uhljebima za lezanje.
Kad nemamo gdje djecu zaposljavati nek je marak ovako. Bolje nego da sjede po kaficima i dobiu cir na zeludcu.
Samo se privali na drzavne jasle.
od njih 283 jedno 280 tatine i mamine princeze koji imaju nekoga u vojsci.Dakako svaki od njih moze istrcati 3 kilometra 12 minuta,80 sklekova i trubusnih za 2 minute smijesno, nasu vojsku treba ukinuti uvesti samo profesionalnu tipa legiju.