Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li se ubaciti motor od golfa 2 jedino ih tako mogu vozati neće trošiti puno
bosnjaci ce od toga napraviti tramvaj
stiglo 15 dizalica na jedan krepali helikopter i 24 terenska vozila za vojsku koja bi se raspala po nacionalnim šavovima, čim bi začuli pucanj prvog metka. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa vi nemate kesa za Skode Fabia da kupujute gorivo, kamoli za Hummer. Ne ide ovo na onu corbu Podravkinu iz kesice ...
hahah ovi kao nesto pricaju,a srbija i hrvatska mole za sadaku i amere,ruse i nijemce..a nama nesto pricaju,haj ne serte vise bgt...
Kako su CETOBALIJE SDA,SDP,SZBH,SBB,GS,DF najvjerniji saveznici cetnika ova donacija se moze smatrati punjenje Dodikovog i Vucicevog arsenala oruzja i vojne opreme.
Čuj donacija od 3,5 miliona KM, a američko ministarstvo odbrane rasprodaje viškove hamera sa cijenom od 4-7000 $/kom. Mada lijepo zvuči dobiti toliku donaciju. Ionako nismo naučili ništa kupovati nego samo dobijati donacije. Hameri troše 30l goriva na 100km. Hoće li se ovi hameri uopšte voziti, ili će stajati vani i služiti za slikanje?
smeće
Na ovom primjeru se fino vidi koliko je Evropa nemoćna u odnosu na Usa. Ljudi hladno dijele svoje naoružanje po Evropskim zemljama zarad svojih interesa pored "jake" EU. I nek neko kaze da se Evropa nešto pita, rade kako im kaže ujka Sem.
Iz ove Marine Pendeš prosto izbija karizma, znanje i stručnost.
Hocete li ih iduce godine poslati na vojnu paradu povodom Dana RS-a :)...ili na postrojavanje Ravnogorskog cetnickog pokreta u Visegrad...da se pripremimo za 105-tu krizu vlasti?!
To Trumpe Srbine ! Samo drzi Milorada na listi terorista, fala ti ko bratu.Idemo ..podrska Trumpu ,Pale I BL , miting podrske !!!
NE, NEGO JE BOSNA I HERCEGOVINA SIROMAŠNIJA ZA 3,5 MILIONA DOLARA KOJE ĆE UJKA SAM DA NAPLATI I TO S KAMATAMA...
M998 basic and standard military issue devedesetih ;D
Oce USA nasu Vodu, i teritorij. Ma da nam bar oce uvalit nekog amera ko predsjednika neku budalu da uvede malo reda, pa da vidim ko bi njega smio smjeniti i prijetiti mu. JOJ daj bilo koga samo da nije nas na vlast OVAJ narod i ova drzava BI KRENULA 20 koraka naprijed.
a vi dalje mrzite SAD iako su nam oni jedini prijatelji koji nas konkretno pomazu
ko mrzi ja ne.....
.....znači imaće se u čeme vozati dogodine kada bude parada 9.1. na dan republike srpske.....a valjda će i celi orkestar armije svirati.....
Puch i Gelik je vozilo, a ovo je otpad. Bolji su oni Hiluxi sto su ih dali arapima.
Za deset godina ce BiH dati amerikancima 5 miliona za odrzavanje i opravku, hehe ameri bezbeli pametni