Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se nadam nekim boljim vremenima i da ce sve doci na svoje.. ako se sjecate npr. kako je Stup prije prazan bio, a sad je lijepo vidjeti sve one zgrade sa novim fasadama.. eto i vjecnica je dosla na red, ide polako ali ima nekog pomaka sto je najbitnije..
Nek se zato ima za koncert Šoljanina,kojeg finansira novi načelnik,i koji je izjavio da novca nikakvog nema osim za koncert dotičnog šošona.
ko koga kopira? http://www.***/clanak/1073000/vijesti/Dobrinja,%20nekada%20savremeno%20naselje,%20danas%20oronuli%20dio%20grada%20/?ref=tiker
Sramota da su zgrade u takvom stanju u kakvom su. No, nek su oni popravili i renorvirali one sto gledaju na RS, kao u inat drugoj strani (a ova uzvratila istom mjerom). Sto ta prica sa Vuckom rastuzuje... voljela bih da pamtim ta vremena...