Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solid moje dijete ide u OS "Camil Sijaric" i mi smo proljetos platili 20KM za ormaric.
Konacno skontah svrhu ormarica u OS "Camil Sijaric": Promocija vladajuce stranke u opcini i naravno direktorice, a sve preko ledja roditelja (naroda)! Ormarice su platili roditelji, svako je izdvojio po 20KM. Jedan ormaric ce koristiti dva ucenika, dakle svaki ormaric je od strane roditelja financiran sa 40KM!!! Na upite nastavnom osoblju za sta ce se koristiti ormarici, kada djeca knjige i sveske svaki dan moraju nositi kuci radi zadace, odgovarali su slijeganjem ramenima. Cirkus se nastavlja...dokle???
ispravka. nije 20 nego 10....ali svrhu ormarica jos uvijek ne kontam. Jedan ormaric ce koristiti dva učenika...????? nidje veze