Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu ih ima barem dvadeset ,ne prose nego bukvalno traže na silu i to sve žene i isto su obučene ko ove iz Mostara
Bravo, dozivio sam to bas sa suprugom hodajuci kroz grad, jedna je krenula za nama trazeci 10Km kaze izgorjela je kuca u Siriji treba za restauraciju, mi smo ponudili marku,ali nije prihvatila..
iskačel vama ovo "potpiši za prpsku" ? nemereš članka otvoriti da neiskoči, a šta će promjeniti i kad potpişu? bil šta promjenilo da je milione švaba potpisalo nije bio holokaust?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bakirov tamni vilajet ...
Jesu li ovo arapski turisti za koje se SDA zalagala da im se ukinu vize?
Ih, kolko sad levata na klixu, konta ....pa neka mi trazi dacu joj, al da i ona meni daaa.Vd jeee... sto je simpaticna :)) a ima i zicagu dobru...a sto trazi pare?? dacu joj JA :D :D.....Napaceni misli da to tako treba i nada se ghuziT ce...Boli njega kujac za sadakom, vitrama i inim stvarima ( cast 10% vjernika, nema ih vise, majke mi ) dao bi on njoj 50-tku samo da poprica sa njim :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E pa Admine izvini, ali ja ne mogu pisati sta tebi odgovara jbg, imam pravo na svoje misljenje. Ja nisam pisao ovu vijest. Kome je na sramotu nek se stidi, meni nije.
Meni su licno trazile za školovanje jer kao iz Sirije su i ovdje su dosle da studiraju.
Meni su licno trazile za školovanje jer kao iz Sirije su i ovdje su dosle da studiraju.
U Sarajevu je najgore a policija nikad ne prolazi Ferhadijom i Tiovom to je njihov posao ili da mi uzmemo stvari u svoje ruke
ŠTA RADI POLICIJA???
Turska posla nista pametno neces cuti
Zamislite koliku stetu dzeparenje donosi gradu na dnevnoj bazi. Kakvu sliku saljemo svijetu.
Centar sarajeva je postao odvratan. Bojim se da ce narod morati uzeti stvari u svoje ruke.
Ljudi putem društvenih mreža već dvadesetak dana upozoravaju na iste, a evo sad i na klix-u, e jeste brzi svaka ćas'
U Sa.bukvalno,svako raskrsce ima svoje igrače sa pruzenom rukom ili carobnim papiricem...musko,zensko...otelo se kao u Africi...Policiji je samo važno pisati kazne po parkinzima..pljuc.
Bravo, tako i treba. Uzimajte onim sto daju ILEGALNIM migrantima(kriminalcima) novac.
NI prosjačenja ni dzeparenja NIKAD nije bilo u Dubrovniku. To je zato što je tamo policija ali i narod sposobni i fini a vi ste nesposobni i nakaradni. Čim inače dopuštate prosjačenje, jasno je da ne radite svoj posao!
Ima u bih organizovana vec godinama banda koja pljacka narod i gradane zove se vlada
Ne moze me niko ubjediti da neko ne uzima tal od ovih da bi ih pustio na miru. Normalno u roku od sat vremena niko po ulici od ovih ne bi hodao. Jad i cemer od nase tako puno obecavajuce drzave gdje su se uvalili pogodni.
Kojim jezikom pričaju? Bosanskim, hrvatskim ili srpskim? Možda i hercegovačkim, crnskim ili gorskim?