{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Organiziran prijevoz za manifestaciju "Odbrana BiH - Igman 2013"

F
6.8.2013. u 15:18
0
1
Organiziran prijevoz za manifestaciju "Odbrana BiH - Igman 2013"
0
Organiziran prijevoz za manifestaciju "Odbrana BiH - Igman 2013"
Tradicionalna manifestacija "Odbrana Bosne i Hercegovine - Igman 2013" bit će održana 8. i 9. augusta na prostorima Igmana, Memorijalnog kompleksa Kovači, kao i na prostoru ratnog Tunela spasa.
Centralna manifestacija koja okuplja oko 20.000 posjetilaca bit će održana 9. augusta na Velikom polju, a podrazumijeva odavanje počasti, učenje dove i sjećanje na šehide i poginule borce BiH, uz kulturno- umjetničke i druge sadržaje.

KJKP GRAS će za centralnu manifestaciju na Velikom polju osigurati prijevoz iz osam općina u Kantonu Sarajevo. Iz općine Vogošća autobus će polaziti s Kobilje glave, Blagovca i mjesta okretnice u Vogošći.

Mjesto polaska iz općine Centar planirano je sa Željezničke stanice, dok će za općinu Stari Grad polazna mjesta biti Kovači i Austrijski trg, Bistrik. Novi Grad će imati četiri mjesta polaska i to Dobroševići, Dobrinja, Otoka i Boljakov Potok.

Mjesta polaska za općinu Ilidža će biti Otes, Osjek, Ilidža i Hrasnica, a mjesto polaska iz općine Trnovo bit će ispred Općine. Svi polasnici autobusa su planirani za 8.30 sati, dok će autobusi iz Ilijaša i Hadžića krenuti pola sata ranije.

Iz Ilijaša će krenuti s autobuske stanice, a iz Hadžića s okretnice u Hadžićima i Tarčinu u 8 sati. Dolazna destinacija za sve linije bit će Veliko polje, Igman.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: