Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto studenti ne naprave pohod na institucije koje su odgovorne za ovakvo stanje u drzavi a ne tarlahati po Trebevicu ko kakve dokone penzionerke ? Bas ce pohodom na Trebevic pomoci da se ostro kazni ubica Edite I Selme.
@BuggsBunny Ej matori pazi da te srčani ne spuca od silnog dušebrižništva. Bilo bi mi žao, baš se nekako vidi da govoriš iz najbolje namjere i bez trunke malicioznosti.
Generacije starih »studenata«, godista rodjenih od 1960 do 1970, pa i kasnije do 1980. neka oni idu pred institucije, a ne mi, mi trenutni studenti nismo krivi i ne zelimo da snosimo odgovornost za krivicu generacija od prije. Nase je da dodje nasih 5 minuta, pa onda cemo da pokusamo da uredimo drzavu, iako je to vrlo tesko, jer stari »studenti« su ostavili mnogo govana za sobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja koliko znam Ammar Nurković je vođa ovih pohoda i u SDA je, stariji brat mu je bio u Upravnom odboru UNSA i naravno SDA ga je postavila
obojica ojebine cca 30 godina i više vječiti studenti i to PRAVA i EKONOMIJE inače dva najteža fakulteta hahahaha
Nije bruda davno su oni uzelli od SDA sto im je trebalo SAd podržavaju Hadžibajricda kako bi dobili prostor na carsiji i njegove nezavisne kandidate...poceli da lizu dupe ko i svi ostali smradovi...samo da uzmu para sta ti je kakv SDA crnni nemaju oni nista sa SDA, dhaba siris dezinformacije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam šta imaju mladi politikanti SDP-a sa aktivnostima studenata, osim da se oglašavaju tamo gdje ne treba umjesto da vlastitim zalaganjem mijenjaju stanje u državi.
Ovo je klasicni pokusaj politike da obezvrijedi one osnovne ljudske vrijednosti. Studenti su jaka populacija i mnogo mogu promijeniti u ovoj drzavi. A ovo, ocigledno, nekima to ne odgovara.
Samo naprijed mlade snage. Dosta je više starih budala. Vrijeme je da mladi preuzmu kormilo. Dok god ste daleko od bilo koje stranke imate moje duboko poštovanje. Svaka čast i harbro naprijed...
dok sam bio student ružio sam često čitao praxis, polemizirao vješto a sada doktore ... vidi ovih ... svi na trebecvić ... mjesto na barikade šezdeset osam šezdeset nikad više osam šezdeset
nekad su studenti dizali revolucije,a ovi sad su jad i bijeda, povrsni, plitki do bola.
Nekad si sa 17 godina bio zreo čovjek, sa porodicom. Sad si do 35-te mamino i tatino dijete. Jbg, druga su vremena. Što će ti protesti kad se fino možeš utalit i napušit. Gledat neki film, i fino ti. Ko će sad da se kamenja sa policijom? Davno, prošlo svršeno vrijeme.
a sad ni guzicu svoju nemogu dici....osim mozda noge za prolazak
Mladi SDP-a su smo stranačka vojska.Da je SDP prava ljevica,povodom ove tragedije i uopšte banditizma u BiH, organizovali bi proteste na koje bi izašlo 100 00 ljudi.
Neće ljudi da izađu na proteste i to ti je to. Bilo da ih organizuje ljevica ili desnica. Ovdje više nema ljudi. Nego samo zvjeri koje gledaju ima li kakvog mesa ili barem kosti da se glođu.
Sarajevo ispod trebevića bit ceš opet..... da vas čujem???
Ne kontroliše ih ni jedna stranka, a ne smiju beknuti protiv SDA, čak šta više njihovi su poslušnici.
OK. Zanemarimo ova prepucavanja i recimo da su namjere organizatora pohoda iskrene. Samo mi nije jasno da se, obzirom da su gradske vlasti saučesnik u dvostrukom ubistvu, organizuje pohod koji vodi daleko od grada. Zašto ne preduzmu nešto što bi za cilj imalo promjenu stanja, odnosno nekih ljudi.
Zato sto je ovo pohod koji ima za cilj da oda pocast poginulim djevojkama, a ne da mijenja stanje u drzavi. Oni su vec organizovali proteste u gradu.
Pohod na Trebević?Mislim da će medo I vjeverica biti ogorčeni količinom dima od ispušenih jointa.
j*bo vam izlet mater i onaj ko vas finansira. ako je ovaj nesretni slucaj ono najgore u ovoj nakaradi onda vam opet j*bem mater. jeste studenti za onu stvar. sedamdesetih studenti rušili tita a ovi ni ne znaju zasto idu na roštilj i zasto im toliko placaju
ma ja, Tito nije valjao, a ovi zato valjaju
@andres_iniesta_2 nije valjda da nisi skontao sta sam zelio reci
Podrzajem SDPovu inicijativu ,ne volim tu stranku ali upravu su !
Svaka vam čast za sve što radite da se ne zaboravi ali lažete, dok je Beko, Hasna Osmancevic i ona Nedimovicka oko vas nije dobro jer vam o i sulfiraju šta da radite
Ne kontroliše ih nijedna stranka......hahaahahahahha