Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjesno a nasi policajci ih uzimali to su vam dali da zabijete sebi u guzicu jer ste debili samo sto niste shvatili njihovu poruku
GAYarevo je OKAY
tek ce za mjesec dana drot skontati poruku i uzviknuti...ma ko vam je majmun...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Od njih su banane i ocekivane..
@DelBoy1946 banane ili krastavce, nisam ni mislio da ce dijeliti kesten
Simbolicno 😂
Jedna banana za našeg Bakira
Glup-gluplji-bošnje sa zabrđa.
Poniženje, prave majmune od njih i naravno sugerišu na čunu!
Kakav razvrat na prvoj bh. paradi ponosa! Porodice sve sa dječijim kolicima, penzioneri koji mašu sa prozora, omladina koja pjeva antifašističke pjesme, roditelji sa svojom djecom i nasmijani ljudi. Fuj gadovi!
@Viper77 to je protiv naše dugogodišnje bh tradicije sjedenja kod kuće i okrivljivanja države za sve sto nam ne godi.... Ne može to tako jednostavno
Mislio sam da nai policajci samo znaju postavljati kamere pored puta kad oni znaju i čuvati pedere i primati banane.
Ovo treba biti tretirano kao podmicivanje policije i u skladu s tim sankcionisano
@ProdajemKrmad Kakvo podmicivanje zastupljeni mozgu??? Sto su ljudi kako treba pa su mislili i na njih?? Idi zatvori se u kuću i edukuj se, bilo bi ti pametnije nego pisati bespotrebne komentare.
Hahaha najveći gubitnici parade Naša szranka, SDP Narod i Pravda, a najveći dobitnici SDA. Tek sad ove lijeve stranke nemaju nikakve šanse. Nisam ni u jednoj szranci i ne preferiram nikog ali ovo će bit ovako 100%
@RundoCC Izbore odlucuju druge stvari, glasaci sada razmisljaju svojom glavom i znaju da se ne zivi od ili bez parade vec od ekonomije. Ako ova vlada podigne ekonomiju garantujem ti da ce bez problema dobiti i sljedeve izbore.
Eto još vas i majmunima smatraju sto ste ih cuvali, ali sutra je novi dan nova nafaka. Nema vam policije, ne ne
Majmunima banane, sta je gejeva u pm, vise nego u bg i zg
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
@fbUser1558354578 Dosadan si kvazi-vjerniku, na svakoj si objavi bila vezana za paradu ili ne.
Pa majmunima i ide banana
banane ili dildo, pitanje je sad
Hahahaha simbolicno 😂
Dobro je da vam nisu dalo vibratore
Ispoštovaše fegeti kerove pravo. Evo ti banana zato što si MAJMUN ahihihihihihihihihihihihihihi :) :) :) :) :)