Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja ba sta CE oni nek van organizuje SDA jedan teferic to CE bit osmjeh.Ringispil janje i gara na stolu.Cuj Holandija.
jeste vidjeli listu gradova? Sarajeva nema.... Jer su prosle godine izdigli ljude na bizaran i papanski nacin...kad su djecu koja su trebala doci sa skolama na plato skenderije odveli na neku lijevu lokaciju , taj dan, bez komentara, iznenada....a ljudi im sve bili spremili, trebali samo doci i uzivati......pffff kakvi smo mi