Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj mu face one KRMSKE SMRDSKE.. aj sMrdi jeste ruzni..pravi ZLOCINCI. i krsta, nek ga u shu.pak stavi...kojem li se bogu ovaj skot moli?
pa nevin, lepo se vidi na fotografiji da taj ne bi mrava zgazio :)
joj svi pricate vidi jadnike, vidi ga kakav je...to mozete samo pisat iza tog nicka p.i.c.k.e. osudice ga i ciao
@kris Treba ga poslati u Republiku Kosovo da istrjebi ono malo Kosovara sa sjevera koji se izjašnjavaju kao Srbi ;) Također, mog\'o bi malo i do Jasenovca i Gradiške Stare odletit, neka vidi kako je \"mesnica\" dr. Pavelića radila svojevremeno :D ;) HA HA HA HA HA HA!!! :D
treba ga poslati u Srebrenicu da ove balijice nauci pameti, digli su se previse...
JOJ KOPITARA I SELJOBERA, NAAAANEEE MILA!!! ;-) PA NE MORATE GA U PRDEKANU, JER SE MAJKA PRIRODA \"GRUBO NAŠALILA\" ČIM JE OVAKAV JADAN ;-)