Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo mu treba dati zlatnog Ljiljana sto ubi ratnog zločinca , pa onda metak u čelo
_______________________________________________________________ Zlocinci abadvoica poljubila ih majka u mrtvo celo..... ______________________________________________________________
ma,pustaj ga,on nam vrijedi 3 haga,koga srbina on osudi,pomilovanja nema.ovo je najsladje kad vlah vlaha smakne,pa jos onda ovog ubicu strpas u cuzu.svaka cast.
Jao u kakvo nas je sra.nje jedne prilike poveo Mauzer,bio je to napad na linije kod Teočaka,izgubili smo dosta ljudi,džaba a mi preživjeli smo jedva izvukli žive glave. A ždrale je trebao dobiti veću robiju,malo je to.
Steta vaka dobra macka sad ce biti sama, ko ce ovo kresati dok je on u prdekani
Osim toga ko ti daje za pravo da nekoga nazivaš ratnim zločincem, ko to u stvari nije. Nije čak ni optužen,a kamoli osuđen. Znaš onu narodnu, pa je primjeni: Budala i krivih drva nikada neće nestati. Idiote poturčeni.
Žalosno, ali istinito da jednog divnog čovjeka tako nazivaju pojedinci- MAUZERA. To je divan i čestit čovjek bio. Što se tiče idiota Ždrale malo bi bila doživotna.
vjerovatno nemas sestru jer da imas sestru, a i da postujes vlastitu majku, tako nesto nikada ne bi napisao bez obzira jel dudla obrezane ili neobrezane
Majmuncine pustite zenu,ona nije nista kriva,niko nije znao da je ovaj idiot ovoliki monstrum,nadam se da ce crći na robiji sto je i zasluzio...
ova plavusa na slic mora da dobro dudla obrezane:))))
pa vo na sarajevo x stavili slike njegove zene advokata, glupog li sajta, boze dragi, gdje je slika to ubica da ga vidimo?
dobra mu ova hanuma, sad ce morat trazit one stvari po zapadnom sarajevu :))))))))))))))))))))))) jer ko prezivi 20 godina u kpd-u zenica taj je pravi hadzija :) izace zdrale ko hadzija a ne ko pop :)
20 godina i Zlatni Ljiljan
Trabao je dobiti bar 40 godina, smece izdajnicko.
Sto ba skloniste onaj krst? Bas ga fino bilo gledati. Nije zabranjeno. .Koji li to cedo skloni? Stavi cedo odmah onu pravu sliku!