Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio je Mauzera coveka koji je branio Srbe u Bn. Ubio je i Bobana boxera...strasno..
\"kriminalne grupe\". \"istočno sarajevo\". \"ždrale\". \"mauzer\". \"centar bijeljine\". \"toyota\"
Klasičan kriminalac i ubica plaćenik. Pitanje ko je stajao iza njega.
Ja sam ovog Zdralu u osnovnoj skoli samarao na svakom koraku, a vidi ga sad fol neki kriminalac.Zdrale podrav od Bokija sa slobode.
Slusaj bre ti komunisticki banditu Srbi su castan narod. Mi smo se sa nemcima rame uz rame borili protiv bandita kao ti, a i danas smo uvek uz onog ko je najludji, najradikalniji, kao nasa dika mile Dodik sto je uz izrael. To samo dokazuje da je fasizam odlika casnih naroda.
čuj uapsiše,, ja seljačine ..uhapsiše fazane jedan
nemam reci, uapsise ga na pravdi boga, a zaboravili su nemci kako smo se mi Srbi zajedno sa njima borili protiv komunistickih bandita, partizana.
jooooj kuku lele braco Srbi kuku lele uhvatise jos jednog srpskog heroja kuku lele jooooj
e karadorde kako si ti plitak i glub
Ne brinite se mili turci moji, uskoro ću biti na slobodi i vratiti se poslu. Vidimo se uskoro
Shoot him!!!