Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kud sad OHR u BL.?
Vidi ti ovo majke ti, kako redaju jednog do drugog fašistu, pa ovo sve ide ka novom sukobu, uskoro će i poredati uzpovsku vojsku iz Hrvatske u naše granice. Ovom nema kraja, lagano se spremaju
Što on,zar niko iz Laktaša nije htio da bude šeg ureda OHR-a?
Krstaš.
Je li neko procitao neku knjigu od ovog autora, pa da nam kaze njegove stavove po pitanju BiH/Bosnjaka. Ili vas drma PTSP pa niste u stanju razmisljati?
Kad pomisliš da ne može gore desi se ovaj proljev...
Ne bi me cudilo da i Radovana K.amnestiraju i daju mu neku vaznu ulogu u ohr i medjunarodnoj zajednici.Lici mi na 92,kao niko nista nezna sta ce biti ,a Bosnjaci takodje sludjeni,nece biti rata misle ko Alija 92.
ko ih samo bira zar mi nemamo nista za reci... zaberaniti ulazak ovim radikalnim desnicarima
Jel vam itko rekao da je prethodna sefica OHR ureda u banjaluci isto bila madjarica
Ljudi ništa dok mi ne uzmemo pušku u ruke do tada ovi mogu raditi šta hoće..
samo jako idemo vino i rakija iz laktasa u budapesti za najbolji advent 2022
Nije ga postavila Banjaluka. Donedavno smo imali komentatore koji glorificiraju odluke stranaca i nekog dodu kojem sve smeta.
Biti ce ovo tanki protesti ali ako se ovako nastavi mislim da ce biti vrlo masovno I nepredvidivo. Vec se predugo zezaju sa Bosnjacima. Mi ne Lakemont kao Dodik svaki dan ali znate ko je najopasniji.
Najbolje bi bilo da šef ureda OHR-a bude iz bratske Saudijske Arabije ili Turske.
A Fadil i respiratori? A Sebija i diploma? A Bosnjak i babo mu majmun? Das Bosnji bezveze pricu, on je tri godine vrti po rukama i prstima, kao domorodac, kojem su uzeli kontinent za ogledalo.
Majku vam iebem samo nesto kuhate pripremate...sve je ovo neki dugorocni plan da raziebete Bosnu....necete uspjeti bagro