Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orban je obicni fašista
mi poslije Tita lidera nismo vidjeli , a navikli na svakodnevne podanike i beskicmenjake...mi se sokiramo oduzmemo kad vidimo politacara da ima stav ! pogresno naravno ali stav
Orban je fašista. Zelenski je fašista. Putin je fašista. Makron je fašista. Šolc je fašista. Bajden je fašista. Ajatolah Hemenei je fašista. Si Đinping je fašista. Dodik, Čović, Bakir su fašiste. Vučić je fašista. Milanović je fašista. Meloni je fašista. Kontaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A zašto mu plješću ? Kao on će baciti Rusiju na koljena, uz njihovu pomoć ? Ne pita niko koliko će života biti izgubljeno za interese SAD i Rusije. Umjesto da insistiraju na pregovorima, šalju narod u smrt. Krete
Bravo Orbane, ovog influencera i americku gnjidu treba ignorirati na svakom koraku
"Moj Bakir" i vreca para su mala maca za ovog Zelenskog i ekipu oko njega i cifre koje oni uzimaju.
Svako ima jednog Dodu…
Orban je gori od Putina da ga dopadne
Be branim šupka orbana, al za šta pljeskaju? Jer vode rat protiv rusije? Dosadni su i oni i UA…
Hunske Trojanske smradove izbaciti iz EU.
Vidim,dosta komentara koji ousudjuju podrskuEvrope Ukrajini,valjda sto im salje oruzje.A ako bi na njih neko izvrsio agresiju,moljakali bi tu istu Evropu za podrsku.Fuj, koji licemjeri..
Na nas je davno izvrsena agresija, Evropa i Amerika su nam poslali IKAR konzerve...
Ja ne znam fakat odakle madjarska u eu
Orban i Dodik posljednji Putinovi igraci u Evropi, Vucic vec pilako mijenja plocu, putem medija priprema teren za potpuni otklon od Rusije.
Orban sjedi jednom guzicom na dvije stolice. Povremeno mu neko kaze da nije ok sto zauzima dvije stolice al on ne mari puno i nastavlja da uziva dok je drugima tijesno.
Jel bio i AP tu na dočeku da plješće kriminalcu
Divi Orbana ko karina izdrkana
Ničemu se nisam radovao kao EU a sad mi se jednostavno gadi i želim joj što brži raspad. Pa barem 90% građana EU nevole ga ni na slici vidjeti a ova stoka koja sebe naziva liderim primi ovakvog zlikovca i teroristu.
Kakim se na Zelenskog
Hrabro, ostavljaš bez teksta
Zato ste Mađarsku primili na brzaka , što ste pravili sada gledajte!!