Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeces sve na onom svijetu ;) ceka tebe tamo sve spremno. Dzehenemsko gorivo ces biti,na dnu dzehenema.
A KADA CE SE PODICI OPTUZNICA PROTIV ISLAMSKE TERORISTICKE PASCADI KOJA JE POKLALA 3500 SRPSKIH CIVILA OKO SREBRENICE?????? PA NARAVNO DA NECE NIKAD, KADIJA TE TUZI KADIJA TI SUDI!!! BALIYSKOJ TERORISTICKOJ STOCI TOPLO PREPORUCUJEM DA IM SE ISKENJAM NA MEZARJA NA KOVACIMA I POPISAM NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!
Konacno svoj na svome u licnom apartmanu: NAHOREVSKA 248
Ti zlocini su vrseni na TERITORIJI BiH-e i svi ratni zlocinci trebaju bit tuzeni na sudu u BiH-i! Treba Sud BiH-e podnijet tuzbe protiv svih ratnih zlocinaca koji se nalaze u Haskom sudu koji nije dao do sada ni jednu presudu najglavijim ratnim zlocincima i genocidasima! Trebaju zve zrtve srbske fasisticke masinerije genocida i ratnih zlocina podnijet tuzbe u BiH-i jer je to sve radjeno na teritoriji BiH-e! Trazit ultimatum interpolu za isporucenje hitlera ratka maldica,hadzica i svih ostalih ratnih zlocinaca BiH-i kad nije haski sud taj koji ULTIMATIMOM isporucenja hitlera ratka mladica vec godinama samo srebernicke zrtve vuce za nos i GAZI pravdu!i krije dokumente koji potvrdjuju da je nacisticka srbija GLAVNI arhitekta i krivac svih genocida i ratnih zlocina na teritoriji BiH-e! BiH4EVER!
LANETOLSUM!