Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pade lik na dvajs eura...a na tenderima se milioni kradu legalno :)
znam osobu kojoj su uzeli 200eurica, a na ovakvima, koji nude sicu se carinici peru i hoce da "pokazu" svima kako su "casni i posteni sluzbenici".
Selvir Kamenjašević, zvani Darko :)
Heha sto se provali zamisli nije uzeo jadan pare, Mislim daje obrnuto mala svota je bila !!
na ovakvima, koji nude sicu se carinici peru i hoce da "pokazu" svima kako su "casni i posteni sluzbenici".
uvrijedjeni ponudjenom svotom. Bratu i meni su trazili 50 eura otvoreno, kada je brat rekao da nema toliko, rekli su mu da ode do obliznjeg bankomata. Fuj! Na kraju su izjamcili daj koliko imas i to nam kao ono uslugu ucinili jer smo se poslije N.godine vracali s pokloncicima sa bratice i roditelje pa da nam ne bi zaplijenili stvari. Zao mi gospodina!
znadoh cim procitah naslov da se radilo o nekoj bizarnoj sumi. da je ponudio po stoju eurica svakom ne bi sad o njemu citali.
A da je kojom srećom ponudio graničarki tada bi imao prolaz.
Nije ni "ojro" što je bio :))))))
nije ni cener sto je nekad bio,nece ni dva da uzmu.