Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
реците им да ћу им и дјецину дjецу гонит, пичка им матерна балијска она сдаовско-сбиховска паразитска.Нисам ја ратово да балијска гамад добијају плату низашта ... већу од моје пензије ...
... bez odgovarajućeg M.ITA, slabu erekciju ima K.ITA ...
Najveca dva mafijasa i kriminalca lopova u Bosni i Hercegovini i Evropi su MILORAD DODIK I DRAGAN COVIC, ali posto Tuzliastvo i Ustavni Sud BIH-e drze u rukama genocidasi srbi, nazalost i dalje ce NJIH DVOJICA nastavljati pljacku drzave i gradjana Bosne i Hercegovine !
ma jok jarane, da su to uradili srbi takvi poput tebe bi svrsavali po ovom clanku
Šta je sa Brankovićem, Silajdžićem, Hećom i Al-Capone Jerlagićem? Ako je iza smrti samo jednog Hadžipašića ostalo 34 miliona, koliko se onda stotina miliona ili milijardi kod ovih ultra kriminalaca u može pronaći? Kad bi se izvrnuli džepovi samo par ljudi koji su pokrali od ovog napaćenog naroda, moglo bi se napraviti na desetine fabrika i izgraditi na hiljade kilometara autoputa.
Da su genocidasi srbi radili ovo o cemu su optuzeni ovi, sigurno bi tuzilastvo i klix samo NAPISALI INICIJALE NA CLANKU ! Providan klix ko srpska genocidna crkva .