Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su, garant, bivsi narkomani! Da su glupani, nije upitno. Pitanje je: "Ko ih Zavede?" Mozda Alijini/Bakirovi/Cericevi talibani? Sve je to SDA napravila!
OSA rekla nema toga kod nas. Pustite braću :-D Vidi se da su nevini :-D
pogledaj samo ovog celavog i bog te mazo sta ta drzava dozvoljava, hvala bodu da ta BiH nikad nece u EU tako bi te smradi ostale i gdje su fuuuuuj gade
aaaaa kako se optuznica sklepa kad su muslimanske bradonje u pitanju... cisto sumnjam da ima bosnjacki mentaliteta koji bi pucali po policiji.. to kod siptara sandza a narocito krstoljuba je najvise... nego eto cudno li je to kako kad se pronadze naoruzanje kod malog srbe kako on nista nije planirao..hmmm posto je neki bosnjacki bradonja sad ce vlaski moralisti da 200 komentara ostave
Maksi maksi Maksimalno .....
sta ce ovi jetimi planirat...nisu u stanju slozit metar drva....
tacno tako.. al ovo su ti optuznice po uzoru na ameriku... predloziti se da priznas i onda dobijes manje.. a svakako mu je dobiti.. jer ako je bradonja da ga sto vise osude..
Maksim poturica sa braćom poturicama dobra kombinacija.
Brat moj Maxim 😁 Allah da ga nagradi 😂
Svim bradonjama kartu u jednom pravcu za Siriju.
Ovo treba odnah utući. Ali dobro bi bilo da su samo njih dvojica 40% njih živi u ovoj truloj tvorevini i nisli kao i oni. To vam je ona populacoja koja ne zna za ništa drugo osim za sdooooo i žive u nekim bos. vukojebinama, ograničenog intelekta, i šo pravilu bivši kriminalco. Toliko o vjeri koja se prakticira u ovoj truloj tvorevini.
@MaximusTorus14 hajd probaj.
bivši narkomani onda budaletine sa ispranim mozgovima!
Allahu ponizi murteda dubravka čamparu i njegove šejtanske sljedbenike i podari im dugu tešku i neizlječivu bolest. Amin!
tebi isto karta jedan pravac= Sirija :D
@LeeNooks Imaš problem vlašino?
nu drogerasa
Maksim Božić selafija,sve otišlo u ...
Ma nemojte ih bolan, to su samo propali rokeri...