Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu da vjerujem sta sve citam! Gordana Tadic je rodica Mije Kresica, zamjenika ministra sigurnosti. Obje su, i Tadic, i Ruzica Jukic bliske HDZ-u. Trpalo se Mekticu i sad kriv Simic, svi siti i sve ovce na broju. Pa dal' je ovo moguce?
Ma koje Tuzilastvo i koji sudovi? Pa u procesu protiv Dragana Covica, sud izgubi dokumentaciju i to se zataska. Pa samo u ovoj zemlji i ovaj narod moze popushiti tu foru da se tu prica zavrsi. Pa mora odgovarati krivicno onaj ko je tu dokumentaciju izgubio! Ide dalje novi sudski proces protiv tog!
@politika.je Pa dva su svjedoka u procesu protiv Covica i Lijanovica, Zelimir Rebac i Gojko Mandic izvrsila samoubistvo. I to nikom nije sumnjivo i to niko ne istrazuje!
Ovo je onaj "hrvat" Željka Komšića, što ga se odrekao kad je rekao da ima dokaze o rušenju starog mosta u Mostaru.
Šta je sve falsifikovao, podsjetio me na Leonarda Di Capria i film "Catch me if you can" :D
Hodže da mu pozavide na raboti.
Frajer napisao da se vozi po Sarajevu a nigdje Sarajeva,samo neko lisce i blato. Za nekih je kamera.. https://www.youtube.com/watch?v=PwoVAZAHqVs&t=301s
Čestitam momku. Ovo je inače početni proces inicijacije u jednu od vladajućih političkih partija i i dobar CV za neku od vladajućih funkcija u sistemu.
@imim, istina, svi su takvi
Neka je, svaka mu cast! Glupu drzavu i jos gluplje cinovnike nek je ojadio!
"zamjenik dopresjedavajućeg" najjače. Čovjek patološki lažov i prevarant. Zatvor + psihijatrijsko liječenje.
mogaao bi se film snimiti o njemu
Pa zar vi vjerujete da je on toliko pametan da sve to uradi i falsifikuje? Nemojte bit smjesni on nije u stanju guzicu obrisat. On je jedan gluoan neciji pijun koji za par stotina maraka i pod necijom urgencijom dobijao te papire al posto je prirodno glup ce ga i popusit.
Ovaj gori od Saske.😁
Pa ko je Covicu dao orden Tudjmanov trolist? Ko je muzu Borjane Kristo dao titulu pukovnika i penziju od 1000 i nesto KM. Tad je Borjana Kristo bila predsjednica FBiH, a Martin Francesevic optuzen za nezakonito davanje mirovina svakome.
@politika.je Sve je to za optuznice-FALSIFICIRANJE!
I kakvi su ovo dvostruki arsini u bh. pravosudju? HDZ-ov ministar u Livnu Darinko Mihaljevic i njegova djeca lazno prikazali da su socijalni slucajevi ne bi li u Zagrebu dobili stipendije za studiranje od Republike Hrvatske. Kad su ih provalili, Mihaljevic je morao vratiti sav novac koji su djeca do tad doba, a i njemu i djeci prijete tri godine zatvora. Ali u Bosni i Hercegovini, Mihaljevic je i dalje ministar!
Ovaj je tapenat za HDZ stranku i nasljednik Covica.
Uvjek je bilo glupana koji su bili dobri otirači za cipele.
catch me if you can...