Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dario, Dario, crni Dario. Nisi iz SDA pa zato ides za Kurbana.
Nema veze to sto nije u SDA, on je njima dok je bio kao ministar zaposlio npr. 4 ucitelja, 2 nastavnika i 1 profesora a za svoje zauzvrat trazio 3 radna mjesta u javnom preduzecu, to su ta međustranacka "đoranja"/usluge, mimo zapisljavanja po cjenovniku
@tictac73 majkane, sda svoje ne zrtvuje, nego trazi okolo
Kako je Bakir Izetbegović zaposlio suprugu ne jednom nego dva puta ?? U dvije medicinske ustanove ! Ipak u ovom slučaju posotoji olakšavajuća okolnsot:: Ova bar nije imala namjeru ZAPOŠLJAVANJEM ljekara iz te ustanover u onu drugu prodati USTANOVU arapima da bi se liječili boraveći u hotelu Holiday u nepsorednoj blizini u čiji je posjed došao suprug BAkir !
godina uslovne i nikome ništa. tipično kod nas