Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahhahahah opet velikosrpska SIPA na djelu... Muslimani u vecini slucajeva optuzeni za ratni zlocin protupravnog zatvaranja srba, eventualno nekog POJEDINACNOG silovanja, (sto se desava i bez rata), a srbi uvijek optuzeni za klanja, sistematska silovanja, ubijanja macolama... To sve govori o time ko vodi SIPU... Deder, zakljucajte komentare pi*cke napacene, u ratu se nismo bojali, a vi se bojite komentara...
Možda je najbolje da vas dvojica pročitate članak kompletan prije nego ostavite komentar. Ako vam je mrsko da čitate, dajte mami ili tati da vam pročitaju :-)
@Zloco sta ti nije jasno??!!