Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Činjenica da SA-x briše 99 posto komentara koji su protiv unitarističko-fashističke politike Zlajoglua i SDP u BiH, ali ne briše komentare u kojima se podržavaju oni koji čine terorističke akte. Nije teško zaključiti da SA-x podržava islamski terorizam. Aferim!
Ovo da nije žalosno bilo bi smiješno..... nekada je o ovome bio i vic.....
VALJDA JE SVRHA REVIZORA DA OBJAVI STVARNO STANJE A NE DA KRIJE NEKOGA ŠTO JE UKRO 300.000 km
Ne mogu da verujem da neko k(od) nas krade pare . Ljudi moji te pare su naše i mi ih samo OBRĆEMO I PREMEĆEMO, i šta vi oćete od nas pustite nas i ne mešajte se u politiku, nepismenjaci, bolje vam je da orete, kopate i da one KONTEJNERE kad rovarite po njima ostavite uredne, a ne onako razbacane .
HA, HA, HA, službena tajna . To znači mogu raditi šta hoće a da se ne zna i ne smije iznijeti u javnost. Kad će jednom oni koji troše (i kradu) naš novac podnositi nama (javno) izvještaj ili je to protivzakonito.
Mirko sad kad ti žena zna za te pare gotov si !
P.isam se i P.rdim na funkciju i instituciju: Predsjednika RS i FBiH, Parlamenta RS i FBiH, Ustava, Sistema, Poretka, Kantona, Opštine i MZ. Tužite me!!!
službena tajna što je neko ukro 300.000, svašta
Apsurd!!! Al i ja bi da mogu...