Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako za sve ove zlocine neko mora da odgovara a da li ce neko odgovarati ikada za poklane ljude u Hrasnickom zatvory ( 56 ) jula 1992 ili za zatvor u Tarcinskom silosu ili za brojne zatvore za Srbe u Sarajevu ili u Jablanici ?? Je li Alija, Silajdzic i Ganic nisu znali za ove logore ??
hehehe.. sad nije niko kriv. Pa eto onda mora da su Hrvati ili su to Eskimi pobili toliki narod u Luci. Majku vam vasu poganu, napicemo vam se krvi vrele kad tad... neznate vi jos sta je Islam i sa kime posla imate. Znamo mi ko je Goran i ko je Monika, znamo ko su mu djeca sto je najvaznije, gdje su i kako zive. Osveta ce biti slatka i kravava. Mi nikud ne zurimo.
odjebite vise s vasim 92\' kriminalcima, nije da ne zelim sviju njih u zatvorima... nego, sta je s vama?? niste ni vi daleko od istih i istog...