Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je samo 1% od navedenih optužbi istinito,ove monstrume treba žive zakopati...to nisu ljudi nego demoni...
Genocidni vampiri !!!! SIKTER
Pa koliko vas je zlo radilo covjece. Svaki dan nova trijica. Ja bi se zapitakao kojem to narodu pripadam?
samo je mrtav ha-vla dobar ha-vla
KO OPROSTI I ZABORAVI usrani mu vlah u kuću došao!!!!
Zasto licis na Turcina????? hahahahahahahahhaah
KRST JE SUNCE SOMINO POTYRCENA,OTPADU I SKARTU,CIJI PRADEDA ZA STOMAK PUN PRODA VERU!
VLAŠINE!!!!! NA NEBU JE MJESEC I ZVIJEZDA TO DOBRO UPAMTI!!!!! VI STE RAZAPELI ČOVJEKA I SAD VAM JE ON KRST!!!!! bože sačuvaj ...napraviti od mrtva čovjeka boga. PA ZATO NOSITE SADA KRST BOJITE SE ĐAVOLA ŠTA STE URADILI. HEJ,,,OD MRTVA ČOVJEKA PRAVITI BOGA..
Obilicu i dedo ti je bio clan parade ponosa!
@@@@@@@@OBILIĆ OBILIĆ OBILIĆ ZAOBLI MI GA MALO
Novi srpski smdljivi \'heroji\'!!! Fuj..srbi smrde.. :-)
@popusi-ba Ti si već obezbjedio mjesto u Gvantanamu,izrode poturčeni,a što se tiče nabijanja na kolac kojim prijetiš,ne zaboravi ko ga je izmislio.Vlad Tepeš,poznatiji kao grof Drakula,kad je \"dočekivao\" braću ti Turke.U svakom slučaju,za jednog azijatskog degenerika vješto vladaš srpskim jezikom!
OBILIC OVAJ PU NASTAVLJAMO MI GDJE SU TURCI STALI A TO ZNACI MI CEMO VAM JOS BOLJE TUCATI SESTRE ZENE MAME NEBRINI SE NISTA UZIVACE ONE A VAS NABIIJAMO NA KOLCE HAHA SAMO OPUSTENO
Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu g*ovna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo\'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde g*ovna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka g*ovno. Ne s*eri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odj*ebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav š*upak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! J*ebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u š*upak meće, stisni gu*za,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli p*roljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!\" (skriveni komentar)
@znalac Ti se baš poželio Anadolije?