Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RTRS - svetionik demokratije i slobodnih medija.
@zigl Logicno, privatniji mediji zavise od oglasivaca, drzavni od akutelne vladajuce strukture... samo RTRS izgleda i zvuci kao Dodikov vlog.
PTPC je JAVNI servis i MORA biti u službi SVIH. Face tv je PRIVATNA televizija i može imati ovakvu ili onakvu uređivačku politiku, ali javni servis NE. PTPC se stavio u službu NE jednog naroda već u službi jedne stranke. Ona je gora od tv Riste Đoge sa Pala u ratu.
Najbolesnija TV stanica na svijetu... mozda je TV Sjeverne Koreje malo gora...
@ninina ma on je sandzaklija koji je vazda nadrogiran ili pijan. Primjwti se da uvjek vice na sandzacku stranu. Pogotovo na fahrinu
@ninina Ma izvini RTRS je neuporediva ni sa jednim kanalom u Evropi da ne kazem na svijetu... jos javni servis... izrazima "tzv. Armija BiH" "drzavna zajednica BiH" "tzv savjet ministara" "ratna zastava armije BiH" konstantno peru mozak ljudima, a svaki dnevnik pocinje hvalospjevom o Dodiku i Zeljki... da ne pricamo o sirenju mrznje i davanju prednosti srpskim zrtvama nad ostalim...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovakvu tv prizeljkuju skutori ali nece im uspjeti..
@hrisi-avgi Ne "Škutori", već HDZ. Onda bi imsli TV HDZ, jer je RTRS TV SNSD
Grujicu cuvaj se debelog🐷 milojka..
PTPC je JAVNI servis i MORA biti u službi SVIH. PRIVATNA televizija i može imati ovakvu ili onakvu uređivačku politiku, ali javni servis NE. PTPC se stavio u službu NE jednog naroda već u službi jedne stranke. Ona je gora od tv Riste Đoge sa Pala u ratu.
Jos im samo Risto Đogo fali.
@Kettu PTPC je JAVNI servis i MORA biti u službi SVIH. Face tv je PRIVATNA televizija i može imati ovakvu ili onakvu uređivačku politiku, ali javni servis NE. PTPC se stavio u službu NE jednog naroda već u službi jedne stranke. Ona je i gora od tv Riste Đoge sa Pala u vrijeme ratu. PTPC je velika sramota na medijskom nebu BIH.
mEni to kad nabrzinu bacm oko izgleda k'o PTSP televizija...
Ovo treba pod hitno ukinuti.Miskim da nijedan medij nije ovako instaliran i dirigovan iz vrha vlasti da siri mrznju i velica velikosrbski nacionalizam i sovinizam kao RTRS kako u BIH tako i u regionu
@eurokrem PTPC je JAVNI servis i MORA biti u službi SVIH. Face tv je PRIVATNA televizija i može imati ovakvu ili onakvu uređivačku politiku, ali javni servis NE. PTPC se stavio u službu NE jednog naroda već u službi jedne stranke. Ona je gora od tv Riste Đoge sa Pala u ratu.
Nista cudno pa to sve Tv stanice rade sirom svijeta...polticari su uvijek placali da jendi blate druge ..gledajuci samo SAD to je sasvim normalno tamo
@PiratBLRS NIJE NORMALNO ! PTPC je JAVNI servis i MORA biti u službi SVIH. Face tv je PRIVATNA televizija i može imati ovakvu ili onakvu uređivačku politiku, ali javni servis NE. PTPC se stavio u službu NE jednog naroda već u službi jedne stranke. Ona je gora od tv Riste Đoge sa Pala u ratu.
@ADLER ovde u BIH BHT u sluzbi Bakira, RTRS u sluzbi Dodika i sad treba Covicu sto on i ganja jer je vidio da dobar marketing prolazi pa hoce i on TV za hrvate..
Pokrivanje vijesti da Kursadzija Mektic ima ISIL-ovca za savjetnika. Cilj je da se Mektic promovise do izbora jer ce biti kandidat za Predsjednistvo
@Mujo Traktorista PTPC je JAVNI servis i MORA biti u službi SVIH. PRIVATNA televizija i može imati ovakvu ili onakvu uređivačku politiku, ali javni servis NE. PTPC se stavio u službu NE jednog naroda već u službi jedne stranke. Ona je gora od tv Riste Đoge sa Pala u ratu.
Direktor rtrs-a ima kupljenu diplomu.
Zar pravi naslov ne bi trebao biti : " MILINOVIĆ, MIHAILOVIĆ I SUVARA PO NALOGU MILOKRADA DUDUKA RADILI NA DISKREDITACIJI MEKTIĆA " . . . ! ! ! Šipak itko na PTPC smije učinit išta bez Dudukovog znanja i odobrenja . . .
igra kolo i u kolu Duda od radosti tresu mi se.....
neko je mislio da je narancasta boja dobra ideja
Pobice se uhljebi Dodiklanda izmedju sebe na kraju kad MMF prestane davati kredite.