Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSADNI STE ! Gnjavite narod nebitnim temama dok 500000 ljudi ćami na biroima za zapošljavanje.
vjeronauka da ispiranje mozga ne
Zna se cije je ovo maslo i sta bi uradila svaka pravna drzava. Hitno: U H A P S I T I R E I S A
\"halo ba\" pa odrekli su se polovine svih paušala koje su dosadašnji ministri primali, polovine voznog parka...haaaloooo....vidite li išta osim onog što želite da vidite...
Pa ova, stoka, koja brani cerića i ne zaslužuje ništa drugo, nego da crkaje u vlastitoj bijedi, a nek oni vozaju limuzine i oblače se kod \"Armanija\". Jer dosta su, zaboga, komunjare radili šta su htjeli. I ovi komentari, tipa, pa eto SDP je na vlasti, što vam nisu dali ovo ili ono, tako nešto mogu samo retardi govoriti. Ovi ostali, koji su busaju na vlasti su već 20 godina, samo su nas u propast odveli iz koje nema povratka, nema te sile koja nas može izvući iz ovog gliba, pa kako onda očekivati od SDP da nas izvuče za pola godina. Zato poruka svima drugčijeg mišljenja, truhnite... dok ne istruhnete, kad vam je najveći problem to što vam dijetetu ocjena iz vjeronauke neće ulaziti u prosjek...
Pa naravno da je to tvoja zelja. Ti mislis da ti je to jos jedn plus kod Boga, najlakse je kontat ja cu sad vjerovati u Boga, malo cu mu se moliti, vrijedjat cu i pljuvat sve ateiste i idem ravno u djenet/raj da vjecno zivim AHA. Ali hajde ako si ti sretan tako samo uzivaj.
hajde da se krademo.......
Da mi znati da li bi se Ministar ili neko od prisutnih odrekao regresa na kraju godine jer je to diskriminacija onih koji to nemaju. GARANT ne bi jer smatra da je to svojim trudom i radom zasluzio. To je slucaj i sa ucenicima kada je u pitanju ocjena u toku i na kraju školske godine. Oni ne primaju plate i regrese vec OCJENE.
@Tukac a otkud ti znaš šta su moje želje ?? :)) možda je moja želja da se GULAGumdžija Komšić I Suljagić preobrate na islam i svi uđu u džennet ? :))
sta je problem u tom sto ta ocjena nece uticat na ukupnu ocjenu??? nije ministar rekao da ce ukinut skroz vjeronauku!!!!mada je i to pozeljno!!! a i brate dragi ako hocete da vam djeca uce vjeronauku onda u svakoj mahali ima džamija koja vikendom organizuje vjeronauku(mekteb) saljite tamo djecu i nek tamo uce!!!
ma nemaš više ti onu stvar.izvadio sam ti je
HOCETE DA GALSATE ZA SDP EVO DOBILI STE NEMIRE, RASPAD DRZAVE SKUPA S SULEJMANOM TIHICEM IZDAJNIKOM BAKIROM IZETBEGOVICEM IZDAJNIKOM I LAGUMDZIJOMI NJEGOVIM ZAPADNIM BERLINOM!!!! DAKLE SVI NA ULICE I DA SE PROJERAJU!!!! DOSTA JE IZDJICA S BORISOM COLAKOM I DODIKOM DOSTA JE PROVOKACIJA SVI NAPOLJE!!!!!
@Dzihadbosna Ti vjerujes u pakao,jel tako? Nadam se da ci ti se zelja ispuniti i dace stamo doci!
@@ Imam. Pitaj staru!
ti nemaš onu stvar
TUKAC..OTKUD PAKAO AKO NEMA BOGA ?? USPUT..DOBAR TI NICK...PAŠE TI..
@Mido zašto su vjeroučitelji primitivni ? zbog čega? objasni ...