Odbijen prijedlog opozicije
0
Opstala kantonalna Vlada u Sarajevu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.facebook.com/profile.php?v=feed&story_fbid=111069322247625&id=575509243#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts fun page za pipu!
Pa samo nepismen covjek je pomislio da vlada moze pasti.Opozicija je dokazala da su oni nesposobniji ovo je sam kupljene predizborskih poene .U ovakvom uredjenju vlada moze pasti samo ukoliko SDA ili SZBiH povuku svoje ministre.Trosak ove sjednice ,koji je veliki, treba fakturisati opoziciji. Cak je vlada Kantona Sarajevo dobila podrsku i sad ima veci kredibilitet. Cao cobani.
Ma steta bi bilo vako dobre vlade! :)))
Ljudi iz SDU-a i iz opozicije uopste,na kantonalnom nivou uvijek imaju prijedloge koje se ticu direktno gradjana i poboljsanja stvari i steta sto im nije proslo da se smijeni vlada......bice bolje na izborima:)
dobar ovaj naslov OPSTALA. :)